Etimologie- casa lui Dumnezeu (ebraica)

Sarbatoare- 22 februarie

In general, Izolda este o femeie foarte distinsa. Sensibila si afectuoasa, este puternica in orice circumstante si este stapana propriilor sale decizii. Un amestec pentru care este foarte admirata de catre cei din jur.

Este foarte activa si nu isi menajeaza eforturile atunci cand trebuie sa isi impuna ideile. De asemenea, este foarte sociabila, un lucru care o face sa evolueze in lume foarte usor. Este doritoare sa faca mereu pe plac celor din jur, fiind in acelasi timp foarte spontana, fermecatoare, rafinata si serviabila. Dar totul depinde si de starea de spirit, Izolda putand fi in acelasi timp si impulsiva sau excesiva. Cand nu este motivata poate sa devina indolenta, lenesa si dezinteresata.

Caracterul sau face din Izolda un leader foarte puternic. Nu ezita deci atunci cand trebuie sa dea cu pumnul in masa pentru a se face inteleasa.

Mai mult decat o intelectuala, Izolda este o femeie de teren care rezoneaza concret. Adora sa produca si sa realizeze. Va putea astfel sa se realizeze prin intermediul celor din jur, atunci cand sunt ei impliniti. Acest lucru ii va stimula si ii va dinamiza. Motivatia sa nu are limite. Dorinta sa de a ajunge departe la fel. Ambitia sa este una imensa atat in sfera profesionala cat si in viata de zi cu zi. Adora tot ce tine de calatorii, de aventuri si descoperiri.

Izolda este deci o fire foarte pasionala si se lanseaza in tot ce face trup si suflet. Nu actioneaza insa fara a sta in prealabil pe ganduri si stie cum sa isi stapaneasca emotiile la perfectie. Prefera insa mai degraba sa comande decat sa fie comandata.

Determinarea sa o face uneori sa devina cam agresiva. Reactioneaza foarte repede si foarte violent. Foarte voluntara si intrasigenta, este totusi generoasa si se dedica total unei cauze.

Domeniul profesional este la Izolda in stransa legatura cu reusita financiara. Va fi astfel atrasa de o meserie in legatura cu banca, gestiunea, economia, finantele sau de tot ce este legat de vanzare, reprezentare, deplasare, calatorii sau comunicare, dar si de estetica.

Lasă un răspuns