Etimologie- Dumnezeu iarta (ebraica)

Sarbatoare- 30 mai

Janna este o persoana plina de energie, respirand mereu optimism si bucuria de a trai. Are o buna dispozitie. Este in acelasi timp foarte increzatoare si nu se lasa batuta in fata adversitatilor.

Janna este de asemenea dotata cu un curaj si o determinare infailibile. Face orice pentru a reusi si nu se da niciodata batuta. In general, este destul de autoritara, dar niciodata despotica. Are un gust destul de pronuntat pentru competitie si pentru provocari.

Este o aventuriera plina de pasiune si indrazneata si adora sa isi asume tot felul de riscuri. Fara sa caute insa dificultatile.

Janna este o femeie cocheta si seducatoare care vrea sa fie mereu pe placul celor din jur. Este foarte greu sa rezisti in fata laturii sale cochete si calduroase. Devotata in intregime anturajului sau, este foarte calduroasa si generoasa, dar si extrem de atenta.

Janna nu ramane indiferenta in fata semnlor de bogatie fara sa faca insa din asta un motiv de seductie. Adora sa stea izolata, sa nu fie sub focul proiectoarelor si sa isi cultive propria sa gradina secreta. Siguranta si stima sa de sine ii permit sa aiba foarte mare succes in randul barbatilor.

Iubeste provocarile si nu se intereseaza cu privire la barbatii mult prea afectivi sau demonstrativi. Prefera mai degraba sa tatoneze terenul pe langa cei care sunt mai independenti. Dispune de o calitate primordiala – pasiunea. O data ce se va indragosti, se va atasa foarte tare de partenerul sau si va accepta sa faca si unele compromisuri.

In domeniul sentimental este insa si destul de idealista si va risca intr-o zi sa treaca prin deziluzii. La primul semn de slabiciune al partenerului insa, va pleca departe.

Janna are mai multe domenii de ales atunci cand vine vorba despre cariera sa- poate sa aleaga o meserie in raport cu copii sau una in care poate sa aiba grija de cei din jur, dar si una in raport cu exprimarea sau comunicarea. Domeniul afacerilor, al gestiunii sau al finantelor sunt si ele domenii de interes pentru Janna. Activitatile umanitare o intereseaza si ele.

Lasă un răspuns