Etimologie-  milostiv (ebraica)

Sarbatoare- 30 mai

Jeni este o femeie foarte dulce si foarte blanda cu o frumusete naturala care impresioneaza pe toata lumea. Farmecul si optimismul sau sunt foarte apreciate de catre cei din anturajul sau. Este o sursa inepuizabila de buna dispozitie si de umor. Adora viata si este mereu foarte optimista.

Jeni este deci o persoana atractiva, fermecatoare, placuta si activa care vrea sa se faca placuta peste tot unde ajunge. La ea sentimentele sunt foarte importante. Din acest motiv, va face foarte multe efoturi pentru ca armonia si iubirea sa domine in jurul sau.

Jeni are mare grija de aspectul sau fizic si este sensibila la tot ceea ce tine de estetica. Este foarte cocheta si perfectionista si acorda cea mai mare atentie detaliilor.

Jeni nu se descurajeaza niciodata si face orice pentru a-i ajuta pe cei din jur. Stie unde merge sau unde trebuie sa ajunga si face orice pentru asta. Lenea nu este un cuvant care face parte din dictionarul sau.

Jeni este o militanta feminista care se bate pentru drepturile femeilor si egalitatea intre sexe. Este foarte determinata si tine piept obstacolelor sau dificultatilor precum un cavaler in fata inamicilor.

Punctul sau slab este insa hipersensibilitatea care adaugate la imaginatia sa debordanta si la nervozitatea de care da dovada uneori, ii poate crea angoase.

Jeni adora sa se asocieze, sa colaboreze, sa coopereze, sustinerea afectiva fiind pentru ea o veritabila rampa de lansare. Viata sentimentala este in mod evident capitala pentru ea, fiind o fire care se apara cel mai adesea prin intermediul sentimentelor.

Chiar daca lista de pretendenti este una foarte lunga, lui Jeni ii va fi greu sa isi gaseasca printul pe cal alb. In cazul sau, doua situatii sunt posibile- fie fuge de maternitate, fiind o femeie- copil care va depinde de cei din jur, fie devine o casnica perfecta care se va implini atunci cand devine mama.

Jeni va fi atrasa de meseriile in care va trebui sa dea sfaturi sau in legatura cu copiii. Profesiile medicale, cele legate de ecologie sau igiena sunt atragatoare si ele pentru ea.

Lasă un răspuns