Etimologie: fiul/fiica lui Jupiter, cea plina de viata, cea vesela, cea care canta

Sarbatoare: 30 iulie

Julieta este o persoana deschisa si comunicativa, fermecatoare si magnetica. Socibila si extrovertita, Julieta este simpatica, zambareata si extrem de placuta. Julieta este facuta sa se exprime, sa vorbeasca si sa ii amuze pe ceilalti. Este in permanenta in cautare de contact, de comunicare cu ceilalti. Insa, uneori, Julieta ii poate induce in eroare pe cei din jurul sau datorita comportamentului sau ambiguu. Exista momente in care Julieta este asemeni furnicii, infrunta fara probleme dificultatile vietii sau din contra, isi baga capul in nisip, asemeni strutului, fuge de probleme, ii este teama sa le infrunte.

Julieta este, in orice caz, o femeie concreta si materialista care nu pierde niciodata din vedere latura financiara a lucrurilor. Poate deveni o femeie de afaceri de succes daca este ambitioasa si depune eforturi in acest sens, este persuasiva si incisiva, curajoasa si ambitioasa. Copil, parintii trebuie sa se asigure de faptul ca Julieta are parte de o dezvoltare armonioasa, sa ii incurajeze facultatea de comunicare si creativitatea prin intermediul muzicii si teatrului. Parintii trebuie sa ii combata tendinta versatila favorizand ordinea si metoda inca din copilarie, disciplina precum si lucrul bine facut. Julieta este destul de vorbareata de aceea parintii trebuie sa fie atenti la factura de telefon in momentul in care isi face aparitia in peisaj primul Romeo.

Julietei ii place sa rataceasca prin lume, sa viziteze cat mai multe locuri, cele unice fiind pe placul sau. Ii place linistea, securitatea si stabilitatea, lucruri de care spera sa beneficieze in cadrul vietii de familie. Chiar daca se intampla in unele cazuri sa fie mai sofisticata, Julietei ii plac in general lucrurile simple, sobre si autentice. Va adora sa isi contruiasca viata sentimentala caramida cu caramida. Este sensibila la barbatii seducatori si este destul de fantezista in viata de cuplu.

Cand vine vremea alegerii unei profesii, Julieta va fi tentata de profesiile comerciale sau de cele in raport cu publicul, profesii in care limbile straine sunt cerute precum profesor, avocat sau ghid turistic sau de cele din sfera economiei.

Lasă un răspuns