Etimologie- Domnul cel generos (celta)

Sarbatoare-

Kaelia este o persoana dotata cu o mare forta de caracter, stralucind prin originalitate, creativitate si personalitate. Este putin cam excentrica si fascineaza prin latura sa inaccesibila si natura sa misterioasa.

Optimista si caracterizata prin pofta de a trai, Kaelia afiseaza in general, o morala de fier si se arata mereu zambitoare. Nu se lasa prea usor intimidata de evenimentele din jur si nu se lasa dominata de catre sentimente.

Idealista, Kaelia vrea sa traiasca intr-o lume dominata de dreptate, urand nedreptatile si implicandu-se trup si suflet pentru a-i schimba pe cei din jur.

Pentru asta isi fixeaza teluri, ambitii si obiective inalte si face tot posibilul pentru a reusi. Este determinata si perseverenta si nu isi pierde niciodata din vedere obiectivele. Este tenace si face fata oricarui tip de obstacol.

Kaelia este dotata cu un curaj si o forta care face fata oricarei incercari, tinand mereu capul sus si incercand mereu sa fie si mai buna dupa esecuri.

Atrasa de frumusete si de estetica, Kaelia se va dezvolta armonios in cadrul meseriilor in raport cu moda, cu frumusetea sau cu domeniul artistic. Aici va putea da frau liber imaginatiei sale si originalitatii sale. Kaelia nu este o persoana superficiala sau frivola.

Este dotata cu un spirit cartezian si pragmatic si se remarca prin capacitatea sa de analiza foarte bine dezvoltata si prin rationalitatea sa.

Dinamica si intreprinzatoare, Kaelia se va folosi de intreg potentialul sau pentru a-si duce la bun sfarsit toate proiectele. In cadrul profesional este foarte ambitioasa si foarte muncitoare, un lucru care ii va permite sa promoveze foarte usor.

Deschisa si cu un spirit foarte viu, Kaelia este foarte apreciata pentru excelenta sa capacitate de adaptare si facilitatea cu care asimileaza noile infomatii. Un lider innascut, Kaelia se impune prin autoritatea sa naturala si puternica sa putere de convingere. Are de asemenea un simt innascut al datoriei si al responsabilitatilor, pe care si le asuma cu rigoare si muntiozitate.

Are o puternica forta de atractie pentru barbati si cauta un barbat atent si generos care sa faca fata capriciilor sale.

Lasă un răspuns