Etimologie-

Sarbatoare- sunet, voce (hawaiana)

Kaleo este un barbat foarte puternic, dar uneori dificil de inteles. Acest lucru se datoreaza faptului ca doua tendinte opuse sunt incluse in prenumele sau. Prima, masculina, il face sa fie coleric si pasional iar a doua sa fie nervos, secret, nelinistit si agitat. Uneori este destul de secretos, introvertit si misterios, chiar inhibat.

Individualist si personal, este un om al datoriei. Dar mai mult in ceea ce spune decat in ceea ce face. Ii vine destul de greu sa se faca inteles iar reactiile sale sunt uneori cam imprevizibile. Poate foarte bine sa reactioneze intempestiv si brutal decat sa se inchida in sine, intr-o sensibiltate mai mult sau mai putin dureroasa.

Dialogul, tactul si diplomatia nu sunt deloc punctele sale forte. Dar in schimb, intuitia sa este foarte bine dezvoltata.

In general, Kaleo este o fire foarte activa, dar reactiile sale extremiste il fac uneori sa fie cam inegal. Fie se va dedica trup si suflet activitatilor sale si va face orice sa reuseaca la locul de munca, fie se va refugia intr-o inactivitate totala.

Kaleo adora sa straluceasca, sa fie privit, sa fie admirat, sa dea exemplu si pentru asta nu ezita sa recurga la talentul sau teatral care este innascut. Kaleo va putea afisa astfel un personaj aparte, original si excentric sau marginal. Daca intelectul sau domina va fi foarte pasionat de astrologie, de psihologie, de etnologie si de spiritualitate… sau va profesa in cadrul unor domenii in care poate sa aiba opinii reactionare, revolutionare sau cinice.

In ceea ce priveste domeniul pasional, Kaleo este ardent si plin de pasiune, chiar daca nu este foarte sentimental. Este generos, cu conditia ca autoritatea sa nu fie pusa sub semnul intrebarii. Vrea sa i se acorde cea mai mare atentie si este foarte gelos.

La acest personaj cu multiple fatete, mai multe orientari sunt posibile- va prefera meseriile in legatura cu banii sau cu puterea, dar se va descurca foarte bine si in cadrul meseriilor din domeniul tehnic sau al cercetarii. Este interesat si de domeniul paranormal deoarece intuitia sa este foarte puternica.

Lasă un răspuns