Etimologie- iubita (Latina)

Sarbatoare- 7 noiembrie

Karen este o persoana dotata cu un farmec irezistibil. Are prestanta, este o femeie extrem de seducatoare, care nu are cum sa lase pe nimeni indiferent. Este extrem de feminina si de cocheta si are mare grija de aparenta sa.

Karen are o personalitate extrem de puternica si este uneori putin cam autoritara. Este sociabila, mereu cu zambetul pe buze, plina de vitalitate si foarte cautata pentru compania sa placuta. Datorita deschiderii sale de spirit si spontaneitatii sale, Karen se integreaza mereu foarte usor in orice cerc si este mereu inconjurata de companii placute.

Dar Karen este o persoana care pare uneori inaccesibila. Oare din cauza mandriei sale naturale sau naturii sale rezervate?

Fidelitatea este pe departea cea mai importanta calitate a sa. Si cere acelasi lucru de la partenerii sai. Are mare grija de prietenii si de familie mai ales si nu ar face niciodata ceva care i-ar putea rani. Detesta din toata inima sa profitorii si face orice sa stea cat mai departe de ei.

Dar Karen are si o natura mai complexa. Poate sa fie atat amabila cat si generoasa dar poate sa fie in acelasi timp autoritara si severa. Este foarte optimista, nu renunta usor, chiar si in fata celor mai mari obstacole.

Are obiceiul de a persevera si de a insista pana cand problemele nu sunt rezolvate. Este o fire extrem de generoasa dar poate sa fie extrem de rautacioasa cu cei care nu ii inspira deloc incredere.

Karen va face orice pentru ca cei din jur sa o respecte. Nu isi arata niciodata slabiciunile pentru a nu inspira mila celor din jur. In plus, este mereu in defensiva.

Karen este foarte seducatoare si fermecatoare si are o atitudine de vedeta. Fascineaza printr-un « je ne sais quoi » unic si un aer distins.

Este foarte implicata si ia meru in serios tot ce face. Nu suporta sa fie dominata si este interesata de ideea de a-si crea propria sa intreprindere. Adora libertatea si ar face orice pentru a si-o pastra. Este implicata si ia in serios tot cee ce face.

Lasă un răspuns