Etimologie- generos (araba)

Sarbatoare-

Karim este un barbat rafinat, seducator si senzual, care adora sa fie placut sau admirat de cei din jurul sau. Cauta in mod constant frumusetea si armonia in jurul sau si are nevoie in acelasi timp de sentimente si de romnatism pentru a-si regasi cumva echilibrul in viata de zi cu zi.

Si totusi, Karim este foarte discret. Isi cultiva cu cea mai mare grija gradina secreta. Astfel ca, in spatele alurii sale flegmatice si distante, se ascunde o inima plina de tandrete si o fragilitate impresionanta.

Karim este in acelasi timp un ambitios si un meticulos, care poseda calitati excelente atunci cand vine vorba despre organizare. Dar si un simt practic minunat care ii va permite sa infrunte neprevazutul.

Curios si pasional, are oroare de mediocritate si de vulgaritate. In plus, nu este genul care sa se multumeasca cu ce are deja si este mereu in cautare de noi cunostinte. Are un spirit critic minunat, este un adevarat ganditor care nu vrea nimic mura in gura.

Este gentil, generos si afectuos, gata mereu sa ii ajute pe cei din jur. Va face orice pentru a castiga respectul anturajului sau, fiind gentil si serviabil cu oricine.

Karim este in acelasi timp o fiinta contradictorie care nu suporta mediocritatea si care este sceptica atunci cand vine vorba despre credinte sau religie. Este interesat de paranormal si de tot ce tine de cunoastere sau de stiinta.

Karim este un epicurian in cautarea unui confort stabil si securizant. In iubire, frumusetea este un lucru esential pentru el. Este un seducator si un narcisist dotat cu foarte mult tact care stie cum sa se foloseasca de galanteria si de farmecul sau pentru a atrage femeile. Dar are nevoie ca relatia sa sa fie animata de schimburi sau de dezbateri profunde. Deci nu are nevoie de o simpla placere superficiala.

Se va descurca cel mai bine intr-o cariera pe cont propriu sau intr-una legata de estetica. Este atras de tot ce tine de bursa si se va descurca cel mai bine in cadrul unor firme specializate in domeniile lui preferate.

Lasă un răspuns