Etimologie- pura, frumoasa (greaca)

Sarbatoare- 25 noiembrie

Katya este o persoana foarte atragatoare, foarte sigura pe ea desi uneori este putin cam aroganta. Dar este in acelasi timp o femeie irezistibila care nu are cum sa treaca neobservata.

Inteligenta si perspicace, este foarte sensibila si fragila. Indrazneata si o muncitoare asidua, aceasta nu are cum sa abandoneze inainte de a-si atinge obiectivele. De o moralitate ireprosabila, Katya nu va renunta nicioata la principiile sale.

Katya are deci o inteligenta remarcabila. Considera ca toate probleme sunt niste provocari pe care trebuie sa le duca la bun  sfarsit orice ar fi. Este cea mai serioasa si da dovada de implicare in tot ceea ce va face.

Katya se va remarca mai ales datorita dorintei sale de a invinge mereu. Nu va accepta sub nicio forma esecul si se va folosi de toate mijloacele pentru a-l evita. Metodica si foarte disciplinata, va reusi sa treaca foarte usor peste toate obstacolele. Este capabila sa isi pastreze sangele rece chiar si in fata celor mai grave situatii.

Katya este in acelasi timp foarte sociabila care leaga foarte usor relatii de prietenie cu cei din jur. Datorita aerului ei optimist, oamenii se pot apropia foarte usor de ele. Si totusi, isi va alege cu mare grija prietenii, deoarece nu vrea sa aiba de-a face cu profitori.

Katya este foarte sigura pe ea si nu se va destabiliza atat de usor. Este foarte increzatoare si va gasi mereu foarte usor solutii la problemele cu care se confrunta. Este foarte ambitioasa si nu va da niciodata inapoi atunci cand ia o decizie.

Katya este sentimentala si romantica, fiind mereu in cautarea printului pe cal alb. Va idealzia fiinta iubita, astfel ca va ajunge sa cunoasca doar deziluzii. Dar creearea unui camin fericit este cel mai important lucru pentru ea.

Katya adora natura si va fi atrasa mai ales de meseriile din domeniul gradinaritului sau agriculturii. Dar si de cele legate de arta sau estetica. In acelasi timp, are un gust pentru reusita. Acorda cea mai mare importanta banilor si nu va face nicio cheltuiala inutila. Are grija ca familiei sa nu ii lipseasca nimic, fara sa risipeasca insa banii.

Lasă un răspuns