Etimologie – cel iubit, dorit de Dumnezeu, frumusete bruneta

Sarbatoare – 11 august

Kiara degaja un magnetism imens. Femeie puternica, este facuta sa comande, sa dirijeze, sa dea ordine. Concreta si practica, Kiara se dovedeste a fi antreprenoare, activa si dinamica si lupta cu toate fortele pentru cauzele si principiile la care tine. Satisfacuta de ea insasi, curajoasa, Kiara are multa energie si acest lucru se traduce de cele mai multe ori prin nerabdare sau iritabilitate. Este tentata de exercitiile sportive. Dorinta sa de autonomie este mare, Kiara rar se pliaza autoritatii altora, nu ii place sa fie condusa de altii. Alergica la orice forma de ierarhie, are un spirit contradictoriu evident. Pentru ea, valoarea nu este egala cu numarul anilor iar meritele nu vin odata cu varsta si experienta, ci cu valoarea personala, care se masoara prin realizari concrete.

Kiara este o persoana directa ceea ce nu este pe placul tuturor. Sfera materiala este importanta in ochii sai si nu pierde niciodata din vedere notiunea de randament rentabil. Copil, Kiara nu este nici docila, nici supla, nici rabdatoare. Se arata furioasa si rebela de cele mai multe ori, in special cand ceva sau cineva nu este pe placul sau. Atunci cand nu se simte la inaltimea asteptarilor Kiara isi scoate ghearele. Dar, in strafundul sufletului sau Kiara este un copil tandru, sensibil si emotiv care are tendinta sa amplifice momentul prezent. Sportul este de incurajat.

Kiara este atrasa de actiune si de miscare, simte uneori nevoia sa evadeze. Acest lucru se poate traduce prin iubirea fata de calatorii dar si fata de poezie, pictura, muzica, metafizica, spiritualitate si irational. Este pasionata de tot ce este straniu, fantastic, science-fiction. Daca viata o raneste va incerca sa fuga intr-un fel sau altul. In iubire Kiara este un melanj de idealism, romantism si exigente, intoleranta si gelozie. Mai multe tipuri de orientari i se ofera in momentul alegerii unei profesii de viitor – afaceri, activitati manuale sau artistice, profesii legate de autoritate sau putere, in raport cu medicina sau medicina paralela sau parapsihologia.

Lasă un răspuns