Etimologie: muta, gratioasa, placuta

Sarbatoare: 26 martie, 1 decembrie

Larisa este o femeie suprinzatoare, fermecatoare si misterioasa. Este originala si nonconformista si vrea sa iasa in evidenta cu orice pret. Larisa este o seducatoare innascuta, numeroase sunt persoanele care, la prima vedere, ar putea crede despre Larisa ca este o femeie de moravuri usoare in timp ce in realitate este vorba despre o femeie profunda si introspecta. Este in permanenta in cautare de autenticitate, cautare insotita de obicei de nevoia unei reflexii personale. Exista situatii in care Larisa este excesiv de nervoasa, in special daca nu reuseste sa faca ceea ce isi propune.

Risca sa comita acte compulsive si negandite dupa care sa regrete ceea ce a facut. Insa exista si momente in care Larisa poate fi deosebit de ponderata. In momentul in care se afla intr-o perioada fasta a vietii, Larisa da totul din ea, este eficienta, fermecatoare si capabila sa faca orice. Insa, in momentele in care situatia nu ii este favorabila, Larisa are tendinta sa se inchida in sine, sa fuga de probleme, nu sa le infrunte asa cu ar fi normal. In astfel de situatii Larisa devine antisociala ceea ce este destul de derutant pentru persoanele din anturajul sau.

Copil, Larisa este activa si spontana, este interesata de tot ceea ce o inconjoara, in special de lucrurile mai putin obisnuite. Destul de introvertita si secretoasa insa extrem de interesata de studiile sale, Larisa are tendinta sa isi puna o multime de intrebari cu privire la exisenta umana. Va munci cu drag si spor mai ales cand stie ca parintii si profesorii vor fi astfel mandri de ea si o vor lauda. Are o imaginatie bogata si o intuitie desosebit de dezvoltata. Parintii trebuie sa se asigure de echilibrul sau emotional,

Viata sentimentala este deosebit de importanta pentru ea. Este concilianta si fidela in relatia de iubire. Din punct de vedere pofesional, deoarece nu ii plac lucrurile conventionale, Larisa va fi interesata de profesii mai putin obisnuite, din domeniul tehnic sau stiintific, de meserii din domeniul modei, jurnalismului sau dansului. Nici meseria de psiholog nu ii este indiferenta.

Lasă un răspuns