Etimologie: incununata de lauri

Sarbatoare: 10 August

 

Un anume sex-appeal, o aparitie fermecatoare si sofisticata…Laura este mereu cu zambetul pe buze. Cu toate acestea, in spatele unei aparente simpatice, se ascunde o femeie destul de dificila. Determinata, energica, Laura cauta mereu, intr-un fel sau altul, puterea. Acest lucru s-ar putea traduce printr-o latura combativa, curajoasa si temerara, printr-un anumit spirit de contradictie. De altfel, majoritatea femeilor care poarta numele de Laura sunt experte in arta manipularii.

 

Laura este o finuta, o indemanatica si o perspicace. Laura stie sa sesiseze toate oportunitatile care ii apar in cale si sa profite din plin de ele. Lumea materiala nu ii este indiferenta Laurei, poseda un simt acut ala afacerilor si nu va renunta niciodata la interesele sale, oricat i-ar fi de greu. Mai degraba nerabdatoare, grabita, impulsiva, Laura are uneori tendinta sa gandeasca pe termen scurt. Laura se concentreaza asupra momentului prezent fara sa se gandeasca mereu la ceea ce va urma. Drept urmare, drumul sau in viata nu este intotdeauna linear, este presarat cu o multime de obstacole, ceea ce poate duce la o anumita instabilitate.

 

Are tendinta sa caute facilitatea ceea ce si reuseste de cele mai multe ori deoarece Laura este o femeie norocoasa. Laura nu este intotdeauna organizata, nici disciplinata, nu suporta constrangerile, ierarhia, ordinile si criticile. Susceptibila, Laura va reactiona de cele mai multe ori agresiv sau violent in situatiile in care ceva nu ii convine. Forta sa rezida in capacitatea sa de adaptare. Laura are o enorma forta de persuasiune.

 

Copil fiind, Laura nu este mereu docil. Posesiva si autoritara, parintii ii vor rezista destul de greu, ii vor face mereu pe plac. Le recomandam parintilor cu fetite ce poarta numele de Laura sa ii ofere acesteia o educatie stricta inca de la o varsta frageda, insistand in special pe notiunea de disciplina, punctualitate, munca si ascultare. Dansul este activitatea pe care parintii ar trebui sa il favorizeze.

 

Laurei ii place libertatea, independenta si tot ceea ce este nou. Laura este dusmanul declarat al monotoniei si al rutinei. De aceea, si in cadrul relatiei de iubire Laura face mari eforturi pentru a tine aprinsa flacara iubirii pentru mult timp. Fantezista, Laurei ii place aventura, aventurile si este adesea tentata de calatorii. Pe plan sentimental, Laura este pasionala si simte nevoia sa iubeasca si sa fie iubita si sa duca o viata trepidanta. Ii place sa fie surprinsa de persoana iubita, ii place sa fie mereu aranjata pentru persoana iubita si ar face absolut orice pentru prietenii sai.

 

Laurei ii place sa fie admirata, sa seduca, insa relatiile sale nu sunt de lunga durata in special in tinerete. In ceea ce priveste alegerea profesiei, Laura va cauta sa fie independenta la locul de munca si va acorda o deosebita importanta meseriei sale, se va dedica trup si suflet acesteia. Va fi tentata de profesiile comerciale (vanzari, marketing), de profesiile aflate in stransa legatura cu calatoriile, meseriile de sezon, interimate, meserii aflate in stransa legatura cu gestiunea, economia, finantele si uneori cu puterea (armata, politie) sau sportul…

Lasă un răspuns