Etimologie: a spala

Sarbatoare:

 

Lavinia este entuziasta si sociabila. Feminina si cocheta, narcisista, seducatoare, Lavinia este uneori capricioasa si schimbarile sale de spirit ii deruteaza pe cei din anturajul sau. In realitatea, afectivitatea este cea care ii domina intreaga viata si caracterul sau este influentat de emotiile sale. Derutanta, Laviniei ii plac schimbarile, nu suporta rutina si monotonia. De exemplu, daca azi o vezi blonda cu parul lung, o saptamana mai tarziu, Lavinia apare bruneta cu parul scurt. De asemenea, Laviniei ii place sa isi schimbe si locuinta des dar si partenerul.

 

Copil, Lavinia este o impulsiva care trece rapid de la papusi la trenulet electric, fara o veritabila tranzitie. Parintii trebuie sa incerce sa o pondereze, sa o disciplineze, sa o ajute sa isi canalizeze atentia asupra unui singur lucru odata. Pentru Lavinia viata este un joc iar notiunea de munca, ordin, metoda si supunere nu exista. Lavinia este excelenta la matematica. Risca sa fie o guraliva, visatoare si dezordonata. Iata de ce parintii trebuie sa ii ofere o educatie ferma si stricta inca de la o varsta frageda.

 

Laviniei ii place sa seduca, sa rada si sa se distreze. Viata sentimentala este importanta pentru ea. Apreciaza lucrurile frumoase, bijuteriile si luxul. Adepta a schimbarii, calatoriile si aventurile o fascineaza, dar si lucrurile neprevazute. Mobilitatea o caracterizeaza pe Lavinia. Lavinia si-ar dori sa calatoreasca in permanenta. Prietenia si contactul cu oamenii sunt preponderente. Relatiile sale evolueaza odata cu timpul, fidelitatea nu este principala sa calitate.

 

Fantezista, Lavinia nu este facuta sa fie functionara. Cand este motivata, poate munci ore bune fara sa simta trecerea timpului sau oboseala. Insa, daca nu este motivata, are tendinta sa fie superficiala. Va fi atrasa de profesiile in legatura cu moda, creatia, artizanatul sau de profesia de stewardesa sau ghid turistic.

Lasă un răspuns