Etimologie – forta, in picioare (chineza)

Sarbatoare-

Lee este o persoana ordonata, logica si mai degraba conformista. Este in acelasi timp foarte diplomatsi rabdator, iubind sa explice si sa convinga.

Lee este cel mai bun pedagog. Este calm, metodic, precis si dotat cu cea mai puternica personalitate. Dar si vorbaret, nonsalant, sociabil, un veritabil epicurian care stie cum sa profite din plin de viata. Iubeste ordinea si nu ii place deloc neprevazutul. Este un povestitor excelent care adora in acelasi timp sa isi farmece auditoriul.

Deci Lee este foarte metodic si nu lasa nimic la voia intamplarii. Este o persoana fiabila, cei din jur stiind ca te poti baza pe el. Este cel care degaja o impresie de forta si de autoritate. Fiind o persoana careia ii place puterea, Lee este facut pentru a a dirija, a comanda si a orchestra. Mai degraba concret si practic decat intelectual, Lee se arata intreprinzator, activ, dinamic si adora sa se bata pentru cauzele sau principiile ce ii sunt aproape de inima.

In cea mai mare parte a timpului, este multumit de propria persoana, este curajos, foarte energic, chiar daca uneori este mai impulsiv, mai iritabil sau mai neatent.

Nevoia sa de autonomie este una foarte mare. Lee se va plia foarte dificil autoritatii celor din jur. Este alergic la orice forma de ierarhie si are un spirit contradictoriu foarte puternic. Este de parere ca meritul nu tine deloc cont de varsta sau de grad, ci de eficienta individuala, care se masoara prin actiuni concrete.

Este direct si foarte sincer deci poate sa iti faca unii rivali sau inamici din cauza asta, cautand conflicte, constient sau chiar inconstient.

Sfera materiala este foarte importanta in ochii sai si nu pierde niciodata din vedere notiunea de randament. Poate sa fie un excelent om de afaceri sau un bun gestionar, simtind in instinct ceea ce poate sa fie rentabil.

Lee este atras de cucerire si de actiune si simte nevoia uneori de a evada. Acest lucru se poate traduce prin iubirea sa pentru calatorii, dar si pentru poezie, pictura, muzica, metafizica sau spiritualitate.

In iubire este un amestec de idealism, de romantism, de exigente, de intolerante si de posesivitate.

Se va simti cel mai bine in cadrul meseriilor in raport cu afacerile, metalurgia sau mecanica, dar si cu puterea.

Lasă un răspuns