Etimologie- protector neinfricat (irlandeza)

Sarbatoare- 10 ianuarie

Marcat de virilitate si de putere, Liam afiseaza mereu un caracter dur si puternic. Liam este o persoana cu un caracter foarte pasional, care stie mereu cum sa isi exprime agresivitatea, vointa, dar si dinamismul. Iar in public, se reprezinta drept o persona lipsita de emotii. Uneori este in defensiva, deoarece tine foarte mult la proiectele sale si isi doreste in acelasi timp ca cei din jur sa se amestece sau sa isi bage nasul.

Mereu va da dovada de o ambitie fara pereche, voind sa munceasca foarte mult si sa reuseasca prin propriile forte. Munca inseamna pentru Liam o satisfactie personala, mai degraba decat o obligatie. Intr-adevar, este capabil sa treaca peste munti sau peste orice obstacol, intr-atat de determinat este atunci cand vrea sa isi atinga obiectivele.

Liam tine foarte mult la visele sale si va face orice pentru a le vedea implinite. Actiunea si activitatile diverse sunt esentiale pentru echilibrul sau. Curios de tot si de toate, Liam, adora sa descopere mereu lucruri noi. Apreciaza foarte mult intalnirile cu un caracter cultural, spiritual si chiar stiintific.

In acelasi timp, adora stiintele exacte si manifesta un interes particular pentru tot ce tine de orice forma de cunoastere. In plus, isi va impune mereu punctul sau de vedere, mai degraba decat sa il accepte pe cel al celor din jurul sau.

Posesivitatea sa este legata in mare parte de natura sa protectoare. Se ataseaza de cineva foarte sincer si nu sta prea mult pe ganduri atunci cand trebuie sa isi arate afectiunea. Isi va arata sentimentele in felul sau, dar este si realist, nevrand sa tina cont de intuitie. Dar in fata virilitatii pe care o afiseaza, se ascunde un barbat tandru si sensibil. Viseaza la o viata de familie armonioasa, la o partenera perfecta si la cat mai multi copii. Va fi cel mai demn si va sti cum sa gestioneze orice situatie.

Se va orienta mai ales inspre meseriile legate de artizanat, de cele din domeniul juridic, de avocat, de judecator sau chiar de jurnalist. Se va simti cel mai bine si in cadrul unei profesii liberale.

Lasă un răspuns