Etimologie- care vine din Lydia (greaca)

Sarbatoare- 27 martie

Lidia este o epicuriana. Iubeste la nebunie placerile simple pe care le ofera viata si profita de ele asa cum trebuie. De altfel, adora sa prepare mancare, atat pentru ea, cat si pentru cei din jur, pe care adora sa ii rasfete.

In plus, Lidia este o persoana capabila sa seduca si sa lege prietenii fara niciun fel de dificultate. Dar uraste sa fie incurcata sau ca cineva sa o incetineasca in ceea ce face.

Lidia este si o femeie mai discreta si mai rezervata, dar sociabila si foarte comunicativa in acelasi timp. Este destul de distanta si are o distinctie foarte speciala.

In sfera profesionala, Lidia este extrem de dura. Departe de ea gandul de a fi incurcata si de a pierde timpul. Totul trebuie sa fie facut cat mai repede dar nu superficial. Este activa, intreprinzatoare, ia mereu lucrurile foarte in serios si simte mereu o nevoie acuta de a se afirma.

Lidia este totusi o femeie masurata si foarte calma. Stie cand si cum sa isi asume responsabilitatile si sa dea dovada de o buna doza de curaj acolo unde este cazul. In fata dificultatilor este foarte eficienta, stiind mereu cum sa le faca fata si cum sa ia lucrurile in serios. In acest caz, va dovada de o autoritate nebanuita.

Lidia este foarte atenta si la imaginea pe care o transmite despre sine si vrea sa fie un veritabil model pentru cei din jur. Este animata si de o curiozitate fara margini, iubind sa afle mereu si mereu lucruri noi, avand multiple interese si hobby-uri, cel mai adesea cele care nu sunt deloc obisnuite.

Lidia adora sa se distreze cu gasca de prieteni, are un simt al umorului foarte bine dezvoltat si apreciaza mereu cuvintele spuse la timpul potrivit. Din punct de vedere sentimental insa, lucrurile nu stau chiar atat de simplu precum s-ar parea. Este toleranta, dar cu limita. Uneori este si foarte autoritara si foarte dinamica.

In domeniul profesional, Lidia se va simti foarte bine in cadrul unor profesii dinamice sau liberale, in stransa legatura cu creativitatea.

Lasă un răspuns