Etimologie – crin

Sarbatoare – 27 iulie

Rezervat si secretos, Lilian este o persoana care nu alege mereu calea traditionala. Original, uneori marginal, Lilian le lasa celorlalti impresia de persoana distanta si insensibila insa, in realitate este un timid si un nelinistit. Cand se simte in largul sau se dovedeste a fi deschis si prietenos, are asemeni unui iceberg, o parte ascunsa.  Este cand bine dispus, seducator, prietenos si deschis spre comunicare cand grav, rational, profund si serios. Trece de la o stare la alta cu deosebita usurinta, ii uimeste pe cei din anturajul sau.

Lilian are zile in care este extrovertit, ludic si increzator in fortele proprii si zile in care este introvertit, antisocial, cauta sa fie singur pentru a medita. Lilian este o persoana sensibila care cauta sa isi ascunda vulnerabilitatea in spatele unei masti, in spatele unui zambet mai mult sau mai putin ironic. Remarcile sale caustice sunt mai numeroase decat cuvintele tandre.

Este interesat de lucrurile mai putin obisnuite, de mistere si de enigme nedeslusite. Lilian este in realitate un rationalist, un spirit stiintiifc care acorda o importanta sporita detaliului. Intuitia sa este foarte bine dezvoltata insa trebuie sa invete sa o asculte deoarece va avea doar suprize placute.

Pe de o parte, Lilian este o persoana curioasa de absolut tot ce il inconjoara si activa, pe de alta parte exista situatii in care se dovedeste a fi instabil, interiorizat si izolat in special daca este nascut pe data de 7, 16 sau 25 a lunii. Lilian trebuie sa fie incurajat sa comunice altfel risca sa se inchida in turnul sau de fildes.

Copil, Lilian adora sportul de aceea parintii trebuie sa il inscrie la un sport pentru a-si consuma energia debordanta. Chiar daca nu lasa aceasta impresie, Lilian este o persoana tandra si afectuoasa care viseaza sa isi intalneasca sufletul pereche, sa traiasca in doi. In cadrul relatiei de iubire cauta sustinere, comunicare si intelegere. Se arata destul de conciliant, fermecator si bun psiholog.

In ceea ce priveste domeniul prfesional, Lilian va opta pentru o meserie din domeniul tehnic sau o meserie ce necesita dexteritate manuala.

Lasă un răspuns