Etimologie: floare de crin

Sarbatoare: 27 iulie

 

Liliana este o personalitate puternica, complexa si spontana. Liliana debordeaza de energie si de vitalitate. Deoarece in unele situatii sufera de un complex de inferioritate, Liliana prefera sa taca decat sa spuna o prostie. Uneori, Liliana se dovedeste a fi ciudata. Este interesata de tot ce tine de mistic, psihologie, parapsihologie si stiinte umane. Liliana este o nelinistita, convinsa inca de la o varsta frageda ca viata nu este atat de frumoasa si simpla pe cum pare. Este adevarat ca si Liliana are uneori tendinta sa isi complice viata.

 

Liliana este o fiinta aparte, se simte diferita de ceilalti. Da dovada de un tonus de invidiat insa sistemul nervos este punctul sau slab. Extrem de muncitoare in momentul in care se simte motivata, Liliana este autoritara si ambitioasa. Daca nu reuseste sa isi atinga scopurile pe care ea insasi si le-a fixat, Liliana este dezamgita si descurajata.

 

Copil, Liliana este un mic tiran: greu de manipulat, capricioasa, curioasa si hiperactiva. Parintii trebuie sa o invete sa fie ponderata si moderata. Sociabila, Liliana se simte bine in compania prietenilor. Din punct de vedere sentimental, din cauza exigentei sale, ii va fi destul de greu sa isi gaseasca un partener de viata. Daca nu gaseste un barbat pe placul sau Liliana prefera sa ramana celibatara. Chiar daca este o femeie fermecatoare si seducatoare, din cauza racelii sale aparente, persoanele de sex opus evita sa o abordeze. Liliana va fi o mama buna si o gazda remarcabila.

 

Profesiile care vor fi pe placul sau sunt cele din domeniul educatiei, in stransa legatura cu copiii (psihologie, pedagogie), cele aflate in legatura cu calatoriile. Cercetarea este un alt domeniu de care Liliana ar putea fi interesata deoarece isi poate pune in valoare numeroasele calitati. Si parapsihologia ii va face cu ochiul la un moment dat in viata.

Lasă un răspuns