Etimologie- crin (engleza)

Sarbatoare- 17 noiembrie

Lily reprezinta feminitatea incarnata. Farmecul sau natural si dulceata sa ii fac pe cei din jur sa intoarca privirea dupa ea. Este modesta si calma, nu ii place sa faca pe interesanta si prefera sa ramana cat mai discreta.

Dar este foarte neincrezatoare si nu va avea incredere decat in foarte putina lume. Vrea sa ramana cat mai discreta in tot ceea ce face. Din acest motiv, va deveni destul de dificila sau misterioasa. Pentru  evita conflictele, va prefera sa taca si sa pastreze conflictele doar pentru ea.

Astfel ca Lily va putea parea uneori rece si rezervata, datorita auto-controlului pe care si-l impune, a rigurozitatii, dar si a demnitatii sale.

Lily nu este nici usor influentabila, nici maleabila. Este o femeie serioasa si responsabila, care nu vrea sa ceara nimic niciodata celor din jur, fie din cauza mandriei, fie din cauza orgoliului. Aceasta forta si determinare o fac sa para cerl mai adesea dura si insensibila.

Lily vrea sa fie iubita si vrea mereu sa fie pe placul celor din jur. Dar cei care o cunosc foarte bine, stiu ca vor gasi la ea liniste, confort si ajutor.este foarte selectiva insa cu cei din jur si nu ii va alege decat pe cei pe care ii stimeaza foarte mult.

Lily detesta superficialitatea si lejeritatea. Este foarte ambitioasa, da dovada de o mare putere de munca si va fi capabila de cele mai mai realizari materiale, grandioase uneori. Asta nu inseamna insa ca nu va trebui sa faca fata unor blocaje. Drumul sau este unul mai lent si mai dificil si cel mai adesea va genera unele tensiuni nervoase. Dar viitorul sau va depinde foarte mult de mediul afectiv si familial.

Dar Lily inainte de toate, Lily este cea mai romantica. Nu va avea deci ochi decat pentru partenerul sau, pe care il va rasplati cu o iubire fidela si plina de pasiune. Cu prietenii sai va fi la fel de fidela. Atunci cand va fi tradata, va deveni cea mai agresiva.

Lily este o personalitate aparte care iubeste solitudinea, ordinea si punctualitatea. Este cerebrala sau intelectuala si va fi interesata de cercetare sau de domeniile avangardiste.

Lasă un răspuns