Etimologie –  nobil, dulce, placut (germana), tandru (araba), mesager (greaca), frumusete pretioasa (chineza)

Sarbatoare – 30 noiembrie

Lina este o persoana foarte directa si foarte sincera, spunand mereu exact ceea ce crede sau ce simte. In plus, Lina nu stie sa fie ipocrita. Cu ea nu exista deci jumatati de  masura.

Lina este o femeie misterioasa. Adora sa vorbeasca despre totul si despre nimic, dar ramane foarte discreta in ceea ce priveste viata sa privata. Este destul de neincrezatoare cu cei pe care ii cunoaste foarte putin dar se dedica in intregime si are incredere deplina in cei pe care ii cunoaste foarte bine.

Lina este o femeie umana care da dovada de compasiune si de toleranta pentru cei din jurul sau. Dar reuseste cumva sa isi stapaneasca la perfectie emotiile. Slabiciunile sau alte sentimente care o incearca nu se vor observa pe fata ei.

Lina se va simti cel mai bine in meseriile care implica o mare responsabilitate. Iubeste sa conduca, sa dirijeze sau sa comande si nu isi imagineaza ca poate sa piarda controlul. Acest lucru este imposibil in ceea ce o priveste. Este autoritara, detaliile sunt foarte importante pentru ea si are grija ca totul sa fie bine facut la timp. Pentru asta se implica suta la suta, cu trupul si cu sufletul.

Lina nu suporta deloc mediocritatea si esecurile. Cand are o idee in minte, nimeni si nimic nu trebuie sa ii stea in cale. Cinstea si eficienta sa o vor ajuta mereu sa se faca remarcata in sfera profesionala.

Lina este o femeie de caracter care nu se lasa manipulata si care are mereu picioarele pe pamant. Va raspandi mereu in jurul sau optimism si buna dispozitie.

In domeniul afectiv este foarte pasionala si este mereu gata sa se sacrifice pentru persoana iubita. Este foarte feminina si seducatoare iar barbatii se simt foarte atrasi de ea. Lina adora sa atraga atentia barbatilor. Este foarte cocheta, are grija de look-ul sau si se ingrijeste mereu de imaginea sa.

Lina este o idealista care viseaza mereu la calatorii si la aventura. Este o persoana foarte activa care trebuie sa fie mereu in miscare si sa faca fata mereu provocarilor pentru a se simti bine.

Lasă un răspuns