Etimologie- Dumnezeu este perfectiune (ebraica)

Sarbatoare- 17 noiembrie

Lizaveta este o persoana sentimentala, dulce si afectuoasa, fiind cea mai inocenta seducatoare. Dar este si foarte muncitoare in acelasi timp, reusind mereu in tot ceea ce isi propune.

In acelasi timp, Lizaveta este cea mai primitoare, cu un spirit foarte deschis, fiind cea mai optimista, vazand mereu latura buna a lucrurilor. Este deci foarte sociabila, exprimand mereu bucuria de a trai si schimburile cu cei din jur.

Lizaveta este o individualista care este gata sa furnizeze foarte multe eforturi pentru a duce la bun sfarsit toate proiectele sale. Vointa si ambitia sa sunt fara pereche.

Dotata cu cea mai mare sensibilitate, poate sa apara uneori cam rezervata, discreta si timida.

Lizaveta este foarte atenta la cei din jur. Este deci o confidenta excelenta. Dar este in  acelasi timp si foarte pudica si nu stie cum sa isi exteriorizeze sentimentele.

Lizaveta adora sa iasa in evidenta, fiind interesata de tot ce este neobisnuit, noutate, moda sau avangarda. Isi doreste sa fie prima in tot si in toate, fiin mereu in cautare de perfectiune si de absolut. De unde si tendinta de a fi putin cam selectiva cu cei din jurul sau.

Sa dirijeze, sa comande, sa administreze sau sa se exprime sunt lucruri aproape indispensabile pentru ea pentru a comunica, pentru a se putea exprima sau pentru a putea respira. Viseaza la cele mai grandioase lucruri si la cele mai frumoase realizari personale deoarece are un ego extrem de puternic.

Mai multe tipuri de cariera i se pot oferi in calea sa- profesiile mai creative, legate de moda, scris, presa, televiziune si decor, cele comerciale sau cele in care ii sunt necesare exprimarea scrisa sau orala.

Lizaveta este feminina, dar nu isi doreste sa atraga atentia. Stie foarte bine ca latura sa ingenua este mai mult decat de ajuns pentru a atrage atentia.

Dar Lizaveta isi va gasi fericirea in sanul familiei. Simte nevoia sa traiasca cele mai romantice clipe cu partenerul sau. Este optimista si are o viziune simpla asupra iubirii. Are nevoie si de atentie sau de gentilete iar partenerul trebuie sa faca orice pentru a-i fi pe plac.

Lasă un răspuns