Etimologie- tristete, durere (spaniola)

Sarbatoare-  15 septembrie

Lola este o persoana caracterizata de o multime de calitati- perseverenta, inteligenta, ambitie, organizare si sinceritate. Dar poate sa fie si un caracter foarte dificil atunci cand este constransa in vreun fel.

Lola este foarte organizata, maniaca chiar, fiind un model demn de urmat atunci cand vine vorba despre curatenie si ordine.

Lola este o persoana foarte incapatanata care adora sa stea izolata si sa mediteze. In acest fel, va reusi sa isi regaseasca echilbrul. Dar uneori poate sa devina critica si ironica atunci cand vine vorba despre anumite religii. Sau poate sa fie exact pe dos.

Este foarte timida si neincrezatoare si prefera sa fie cat mai discreta in societate. Dar atunci cand simte ca poate sa aiba incredere, Lola, va da tot ce e mai bun din ea si se va deschide inspre cei din jur fara retineri.

Din punct de vedere sentimental, Lola simte nevoia sa fie linistita prin intermediul faptelor, nu a vorbelor. Este foarte simpla si naturala, detesta lucrurile complicate. Pentru ea lucrurile trebuie sa fie clare si nu trebuie sa fie facute pe jumatate.

Lola acorda o mare importanta familiei si totul trebuie sa fie in perfecta armonie atunci cand vine vorba despre ea. Este naturala, simpla si solida atunci cand vine vorba despre sentimentele sale si are nevoie de o multime de dovezi pentru a fi pe deplin linstita.

Lola viseaza la o casa la tara unde sa se retraga cu familia sau la un loc cat mai retras unde sa traiasca in liniste si pace. Nu ii va fi greu sa traiasca singura aici. Este atrasa de tot ceea ce este ciudat si original, acest lucru putand explica sentimentul de marginalitate pe care il simte uneori.

Oricum, Lola se va zbate intre cele doua domenii, profesional si sentimental. Fie se dedica in intregime domeniului profesional si va neglija total sfera afectiva, fie se va orienta spre o viata de familie monotona si rutiniera si va abandona sfera profesionala. Profesiile de care va fi atrasa sunt cele in legatura cu pamantul, cu stiintele exacte, cu gestiunea, economia sau stiintele umaniste.

Lasă un răspuns