Etimologie: incununata cu lauri

Sarbatoare: 10 august

Loredana este o persoana curioasa, activa, care stie ce vrea de la viata si actioneaza in consecinta. Exista cazuri in care isi confunda propria viata cu o partida de poker ceea ce inseamna ca isi asuma riscuri mari si poate sa piarda uneori. Tentata de aventura si adrenalina, Loredana tine enorm la independenta sa, refuza orice constrangere si pofta sa de viata este contagioasa. Puterea sa de seductie este enorma, are simtul umorului. Principalul sau defect este ca nu este suficient de determinata iar facultatile sale de adaptare se pot intoarce adesea impotriva sa, tendinta sa este sa inceapa mai multe proiecte, sa incerce sa le concilieze insa nu ii iese de cele mai multe ori acest lucru.

Viseaza la o viata pasionala si originala iar daca nu va avea parte de ea se va scufunda intr-o depresie crunta. Copil, Loredana trebuie supravegheata indeaproape, parintii trebuie sa ii impuna o educatie ferma deoarece Loredana este asemeni argintului viu, nu sta o clipa locului. Este o fata indrazneata si guraliva, instabila si versatila. Parintii trebuie sa aiba grija deoarece Loredana are tendinta sa minta, sa le ascunda uneori adevarul. Ideal ar fi sa o implice intr-o activitate artistica precum teatrul sau muzica.

Loredanei ii plac jocurile, placerile vietii si sa comunice. Pentru ea, viata este un teatru. Apreciaza schimbarile si calatoriile in locurile inedite. Se indragosteste rapid, in majoritatea din cazuri de barbati nepotriviti. Flacara se stinge rapid deoarece fidelitatea nu este punctul sau forte. Seducatoare si cuceritoare, viata amoroasa este importanta pentru ea, aceasta amazoana are nevoie de viata in doi pentru  echilibrul sau, adesea precar.

In ceea ce priveste domeniul profesional, Loredana este atrasa de profesiile din domeniul vanzarilor, publicitatii, jurnalismului, imobiliarelor. Daca Loredana este nascuta pe data de 3,5,12,14,21,23,30 a lunii sau daca este nascuta in luna mai sau martie, atunci ar putea fi tentata de jobul de stewardesa. Nici un job la birou nu ii este indiferent, profesiile care cer folosire intuitiei, sau cele din domeniul psihologiei sau spiritualitatii. Ii place sa dea sfaturi de aceea ar putea fi un psiholog excelent.

Lasă un răspuns