Etimologie: cea care poarta lauri

Sarbatoare: 10 august

 

Lorena este o persoana fragila, hiperemotiva, visatoare, intuitiva, dotata cu o imaginatie debordanta. Este o femeie extrem de sensibila chiar daca lasa impresia ca este o persoana detasata, modalitatea sa de aparare reprezentand incercarea de a se proteja in spatele unei atitudini reci si rezervate. Lorena este o persoana derutanta deoarece este rand pe rand rezervata, inchisa in turnul sau de fildes, pasionala si guraliva. Totul depinde de momentul prezent sau de atmosfera afectiva in care se afla. Oscileaza intre faze de introversiune si ectroversiune.

 

Din fericire, Lorena este o persoana norocoasa, inarmata in mod adecvat in fata dificultatilor intampinate de-a lungul vietii. Lorena este o nelinistita si o nervoasa, are tendinta de a-si complica inutil viata, de a-si pune prea multe intrebari. Lorena este supla si adaptabila, entuziasta si vesela. Este cocheta si fermecatoare. Comunicarea si exprimarea ocupa un loc important in viata sa, fie pentru ca in primii patru ani din viata va fi mai interiorizata, fie pentru ca simte nevoia sa comunice in permanenta.

 

Copil, Lorena are nevoie de multa afectiune si atentie. Nu este autonoma si se refugiaza cu usurinta in vise. Simte nevoia sa fie stimulata si incurajata de parinti. Disciplina si ordinea nu reprezinta punctele sale forte. Parintii sai trebuie sa ii supravegheze cu atentie educatia scolara. Teatrul ii va permite Lorenei sa isi exteriorizeze sensibilitatea si sa isi dezvolte facultatea de expresie.

 

Lorena iubeste aventura, necunoscutul, schimbarea, noutatea, ii place sa socializeze. Ii place sa calatoreasca si sa cunoasca lumea. In iubire, are nevoie de pasiune, nu este facuta pentru o relatie traditionala.

 

O profesie din domeniul turismului sau din sfera artistica ar putea-o interesa. Si profesiile ce necesita expresia orala si scrisa ar putea-o tenta – jurnalista, profesoara, secretara. Se va hotari cu greu asupra unei meserii.

1 COMENTARIU

  1. Deci n ai cum..ma descrie perfect..iubesc teatrul si vreau sa merg la liceul de teatru..sunt sensibila dar vreau sa par dura

Lasă un răspuns