Etimologie- cea care castiga (latina)

Sarbatoare-  15 martie

Lucretia este o femeie echilibrata, stabile, cu un caracter extrem de puternic. Este destul de distanta si pare la prima vedere foarte serioasa si rezervata. Este foarte activa si sociabila, atata timp cat acest lucru nu ii afecteaza interesele sau afacerile. Da mereu dovada de vointa si are un spirit combatant foarte bine dezvoltat.

Lucretia este cea mai nobila si mai simpla si stie cum sa ramana cea mai seducatoare in acelasi timp. Si totusi, stie cum sa isi stapaneasca perfect emotiile, un lucru ce ar putea parea la prima vedere cam intimidant.

Lucretia detesta lejeritatea, mediocritatea si superficialitatea. Este perfectionista, idealista si vrea mereu sa evolueze si sa isi imbogateasca cunostintele. Deci Lucretia este foarte ambitoasa si muncitoare. Timpul este un aliat de pret pentru ea.

Si totusi, chiar daca este capabila sa dea dovada de rabdare in cele mai importante momente din viata sa, aceasta poate sa devina repezita si sa ii lipseasca moderatia si diplomatia in cele mai nesemnificative momente din viata.

Lucretia este foarte incapatanata si are propriile sale opinii la care nu poate renunta cu una cu doua. Este capabila sa isi asume responsabilitatile cu sange rece si eficienta. Chiar daca este posesiva, este foarte generoasa in acelasi timp.

Lucretia viseaza mereu la iubire si la armonie si cauta mereu perfectiunea. Si chiar daca nu este mereu toleranta, are cele mai placute relatii cu cei din jurul sau.

Lucretia este foarte exigenta atunci cand vine vorba despre alegerea partenerului. Vrea sa il admire si sa il respecte pe cel care ii va fura inima. Deci nu exista loc de greseala. Dar alegerea va fi destul de dificila din acest motiv. Dar este o mama si o sotie exemplara, aproape perfecta.

Lucretia acorda cea mai mare importanta vietii de familie si vietii sentimentale. Caminul armonios este primordial pentru dezvoltarea sa armonioasa. Dar este foarte dinamica si originala in acelasi timp si viata profesionala nu are ce sa caute pe plan secund. Se va simti cel mai bine in cadrul unor meserii cu ajutorul carora poate sa fie utila celor din jur.

Lasă un răspuns