Etimologie – glorie, lupta

Sarbatoare – 15 octombrie

Luiza pare la prima vedere o persoana stricta si dura insa realitatea este cu totul alta. Este sensibila si vulnerabila insa se pricepe de minune sa ascunda acest lucru. In fata ostilitatii Luiza are tendinta sa se inchida in sine, sa evite infruntarile. Insa, cu toate acestea, Luiza este o femeie curajoasa si determinata, mandra, care detesta nedreptatea, minciunile si simte nevoia sa profite de experiente noi, este capabila sa sacrifice orice pentru cauza sa.

Pe de o parte, Luiza este egocentrica, autoritara si exigenta, pe de alta parte, altruista si idealista. Copil. Luiza este inteleapta, disciplinata si rezervata, nu le va face nicio problema parintilor sai. Este autonoma si se va dovedi a fi o sora mai mare remarcabila, capabila sa isi inlocuiasca fara probleme parintii la nevoie. Atentie insa, parintii nu trebuie sa abuzeze de generozitatea si amabiliatea sa. Trebuie sa o implice in cat mai multe activitati exterioare care ii vor permite Luizei sa gaseasca echilibrul perfect intre relatia cu ceilalti si mediul inconjurator.

Ambitioasa, Luiza cauta sa dirijeze in orice situatie din viata, atat personala, cat si profesionala, cauta sa ocupe primul loc in toate domeniile si sa atraga mereu atentia asupra sa. Adora spectacolul si simte nevoia sa fie recunoscuta, adulata chiar de persoanele din jurul sau. Idealista si materialista totodata, Luiza este sensibila la obiectele materiale si la lux, la conforul oferit de bani. Din punct de vedere senimental Luiza este exigenta si va incerca sa isi domine partenerul de viata. Senzuala, Luiza este extrem de geloasa chiar daca de cele mai multe ori nu are un motiv sa fie. Este fidela si sincera si asteapta aceleasi lucruri din partea partenerului de viata. In spatele unei masti Luiza ascunde o fiinta sentimentala si emotiva.

Luiza va fi atrasa din punct de vedere profesional de meserii din domeniul social (medicina, justitie, drept),  in special daca este nascuta pe data de 9, 18 sau 27 a lunii sau de profesii liberale, din domeniul bancar, al gestiunii, finantelor sau de lumea spectacolului. Nu va refuza nicio cariera din sfera audiovizualului.

Lasă un răspuns