Etimologie- luna (latina)

Sarbatoare-

Luna este o persoana cu o personalitate foarte puternica, foarte umana si foarte altruista, care este foarte sensibila, o sensibilitate dublata de o intuitie remarcabila. Luna vrea sa traiasca intr-o lume mai buna si vrea sa se ocupe de cei mai putin norocosi si defavorizati. Poate da dovada in majoritatea cazurilor de inspiratie si de creativitate.

Luna este si o femeie care se va multumi cu cele mai dulci si mai inocente reverii, care imbina de minune hipersensibilitatea cu fragilitatea emotionala, dependenta si spiritul de sacrifciu, totul pe un fond de pasivitate insa.

In copilarie Luna este foarte afectuoasa si foarte dulce, aodrabila, vrand sa faca pe plac tuturor. Dar daca va da de probleme sau vor avea loc unele dezechilibre la ea in viata, acestea o vor da peste cap si se va pierde complet.

Luna cultiva idealul si are valori inalte atunci cand vine vorba despre altruism si despre umanitar. Marea sa forta interioara o impinge sa se intereseze cu privire la miscarile sociale si asociative, la stiintele spirituale sau la ocultism.

Este gata oricand sa se asocieze sau sa colaboreze cu cei din jur, are incredere deplina in cei din jur si este foarte deschisa la minte.

Luna este plina de viata, dar discreta in acelasi timp si poseda o inteligenta sintetica, permitandu-i sa observe foarte repede care este cel mai bun drum care o va duce la indeplinirea obictivelor sale. Dar uneori, aceasta inteligenta este atacata de timiditatea sa excesiva.

In domeniul afectiv, Luna este o persoana sentimentala, o romantica, dar are tendinta de a-l idealiza pe cel care il iubeste. Dar va risca sa sufere din cauza deceptiilor si a deziluziilor. Este feminina si va simti ca va fi implinita pe deplin doar atunci cand va deveni mama. Dar are nevoie mai mult decat de o viata simpla de familie pentru a fi pe deplin fericita.

Luna vrea doar sa se simta iubita si in siguranta. Dar are uneori si tendinta de a se refugia in lumea sa interioara. Daca va incerca insa sa treaca peste acest lucru, va putea sa se bucure de viata din plin.

Lasă un răspuns