Etimologie- iubita de zei (latina)

 

Sarbatoare- 20 februarie

Mabel are o personalitate foarte puternica, este independenta, energica si voluntara. Dar este si foarte autoritara in acelasi timp, vrand sa detina uneori controlul asupra vietii celor din jurul ei. Este foarte discilplinata, cere foarte mult de la ea insasi si adora sa se dea exemplu.

Mabel are o natura foarte sensibila, chiar daca nu isi arata mereu sentimentele. Este o esteta care adora tot ce tine de echilibru si de armonie.

Este foarte atasata de familie, care isi pune amprenta asupra personalitatii sale. Da dovada mereu de o puternica forta interioara care o face sa fie extrem de eficienta in fata dure realitati a vietii. Nu ii lipseste simtul practic, este dependenta de independenta sa si da dovada de o mare incredere in fortele proprii.

Sentimentul sau de justitie este unul exarcerbat. Astfel ca la cel mai mic atac, se va revolta si va deveni agresiva.

Datorita faptului ca da dovada de o anumita profunzime interioara, Mabel este mereu sincera, directa si fidela. Dar modestia nu este deloc punctul sau forte. Atunci cand da peste o atitudine mediocra devine arogamta.

Si chiar daca da dovada mereu de cele mai importante calitati umane, care ii dau o personalitate afirmata si autonoma, fiind cea mia fermecatoare si mai generoasa, Mabel este uneori putin cam egocentrica.

Mabel nu suporta esecul. Este mandra, orgolioasa si vrea sa ii conduca mereu pe cei din jurul sau.

Deci sa dirijeze, sa comande si sa guverneze sunt lucruri necesare pentru dezvoltarea sa. Dar si sa placa, sa seduca, sa fie admirata si apreciata. Adora publicul si sa fie mereu in centrul atentiei. Poate sa fie atrasa de opere filantropice care ii permit sa ii fie gadilat eg-ul.

Pe plan sentimental, personalitatea sa puternica si autoritara, ascunde o femeie afectuoasa, tandra si romantica. Partenerul sau va trebui sa fie suplu si sa o admire mereu.

Va fi atrasa de profesiile independente si liberale sau de posturile care implica anumite responsabilitati. Cele care implica un contact cu publicul, in legatura cu produse de lux sau libertatea de expresie sunt si ele pe placul ei.

Lasă un răspuns