Etimologie: din Magdala

Sarbatoare: 25 mai

 

Activa, curioasa si adaptabila, Madalina are nevoie de o activitate fizica pentru a elimina tensiunile si starile de furie. Nerabdatoare, prompta si rapida, Madalinei i-ar placea ca lucrurile din viata sa sa mearga pe repede inainte altfel devine iritata. Ritmul de viata alert este pe placul sau. Distinsa si sensibila, pentru Madalina libertatea este sacra. Pentru Madalina, parerea celor din jurul sau conteaza, este dornica sa impresioneze. La prima vedere, Madalina poate parea superficiala insa nu este deloc asa. Sub masca unei femei zambitoare, ironice cateodata, se ascunde o femeie serioasa, profunda si pudica. Prefera sa isi tina problemele si grijile pentru ea. Madalina este alergica la constrangeri si la compromisuri, incearca sa le evite.

 

Autoritara si voluntara, Madalina stie sa isi asuma responsabilitatile. Cu un temperament nervos, Madalina nu cunoaste inactivitatea, este mereu ocupata. Atrasa de aventura, Madalina este pasionata de calatorii. Copil, Madalina este o nelinistita si simte nevoia sa fie valorizata si incurajata deoarece se indoieste de propriile sale capacitati. Madalina poate fi instabila, indisciplinata si colerica. Totul depinde de educatia primita de la parinti. Parintii trebuie sa o invete notiunea de limita respectandu-i totodata independenta.

 

Madalinei ii place ordinea, curatenia, stabilitatea, este extrem de atasata de valorile sociale si de traditii. Elitista, Madalina este exigenta in privinta alegerea partenerului de viata. In momentul in care il alege, il alege pentru toata viata. Este o femeie seducatoare si o gazda remarcabila.

 

Avand nevoie de securitate inainte de toate, Madalinei i-ar placea sa aiba o slujba in Administratie. In caz contrar, ar putea fi tentata de profesii liberale (mai ales este nascuta pe data de 1, 10, 19, 28 a lunii) sau de profesii aflate in raport cu obiectele frumoase (bijuterii, blanuri), in raport cu moda, natura, pamantul sau stiintele exacte (chimie, matematica, dietetica).

Lasă un răspuns