Etimologie- printul, sef (bretona)

Sarbatoare- 24 mai

Maëlys este o persoana foarte simpatica. Da dovada de optimism in orice situatie si simpla sa prezenta le urca moralul celor din jur. Este o femeie seducatoare, fermecatoare, foarte blanda si delicata chiar daca uneori este introvertita, prudenta si chiar neincrezatoare.

Maëlys este o experta atunci cand vine vorba despre comunicare, are picioarele pe pamant, este foarte pragmatica si iubeste concretul. Este foarte frumoasa si atractiva si foarte sesnsibila in acelasi timp. Asta inseamna ca orice tip de atac il va pune la suflet. Din acest motiv, va incerca sa se inconjoare doar de persoane care o respecta.

Maëlys are si o latura umanista, fiind foarte dedicata atunci cand vine vorba despre prieteni sau familie. Este receptiva, intuitiva, are o imaginatie foarte bogata, adora sa viseze si sa idealizeze lucrurile.

Am putea spune despre Maëlys ca este o persoana cu o dubla personalitate, una expansiva si extrovertita si una introvertita si foarte discreta. Aceasta dualitate a personalitatii sale ii va pune pe ganduri pe cei din jur. Este nervoasa si tematoare in fata necunoscutului si are mare nevoie de afectiune. In copilarie se va dezvolta armonios doar daca va avea parte de tandrete si de intelegere. Are nevoie de cei din familie pentru a se simti in siguranta si pentru a nu-si pierde reperele.

Maëlys nu acorda o mare importanta lucrurilor materiale si are principii morale pe care le respecta cu rigurozitate. Este rezervata si modesta, nu vrea sa se faca remarcata, preferand sa ramana discreta atunci cand vine vorba despre reusitele sale. Dar inteligenta sa profunda nu are cum sa nu fie remarcata.

Dar marea emotivitate de care da dovada in anumite situatii o fac uneori sa devina vulnerabila sau colerica. Din acest motiv, are tendinta de a se refugia in lumea viselor.

In domeniul afectiv, va fi dificil pentru ea sa isi gaseasca limitele. Va cauta un partener cu calitatile care ei ii lipsesc, un barbat cu o personalitate puternica, energic si sigur pe el.

Maëlys va excela in meseriile cu catacter umanitar si social. Dar i se potriveste si tot ceea ce este mai straniu si mai neconventional.

Lasă un răspuns