Etimologie – binevenita (polienziana)

Sarbatoare: 30 Octombrie

Maeva este o femeie foarte sensibila care este mereu in cautarea armoniei. Forta sa interioara este cea care o va ajuta sa se autodepaseasca si sa infrunte dura realitate a vietii. Este si o femeie foarte ambitioasa si dinamica care se bate mereu pentru a-si atinge obiectivele.

Maeva este o persoana care isi iubeste la nebunie independenta si libertatea si care are deplina incredere in fortele sale. Este o femeie cu un caracter foarte puternic, care nu suporta prea usor autoritatea.

De asemenea, Maeva, stie cum sa se arate concilianta si intelegatoare atunci cand trebuie. Este cerebrala, adora reflexiile si analiza, sa placa si sa fie complimentata. Apreciaza foarte mult si lucrurile frumoase.

Maeva are o natura foarte sensibila, chiar daca nu isi arata mereu emotiile. Adora tot ceea ce tine de estetica, tinand foarte mult la echilibru si armonie. Are si un simt practic innascut, este foarte responsabila si ambtioasa. Increzatoare in fortele proprii, are o forta interioara care o ajuta sa treaca peste orice dificultate.

La cel mai mic atac se va revolta, nu se va arata deloc docila si va da dovada de agresivitate. De asemenea, Maeva asteapta mult de la familia sa. In schimb, aceasta ii va acorda o mare parte din timpul sau. Este insa uneori putin cam prea exigenta si asteapta cam multe de la cei din jur. Si cel mai adesea va fi foarte dezamagita.

Maeva este foarte intelectuala. Iubeste sa analizeze si sa mediteze inainte de a se lansa in proiecte noi. La fel este si in domeniul afectiv. Nu se lasa sedusa usor iar cei care vor o relatie cu ea au nevoie de mai multe luni pentru a o cuceri. Complimentele sunt necesare pentru a fi sedusa. Dar si rabdarea pentru ca va analiza orice fraza sau cuvant spus.

Deci in ceea ce priveste domeniul afectiv, Maeva adora sa fie cea mai seducatoare si mai fermecatoare, dar este foarte selectiva si exigenta in acelasi timp.

In ceea ce priveste domeniul profesional, este fascinata de domeniul afacerilor. Dar simtul acut pentru justitie o face sa se indrepte si inspre unele meserii aflate in stransa legatura cu legile si cu dreptul.

Lasă un răspuns