Etimologie: Magdala, numele satului din care vine Maria Magdalena

Sarbatoare: 25 mai

 

Magdalena este o femeie sociabila care evolueaza in lume cu o deosebita usurinta. Dornica sa se faca placuta, sa fie admirata de persoanele din anturajul sau, Magdalena este o femeie fermecatoare, spontana si rafinata. Cu toate acestea, chiar daca Magdalena este capabila de fapte bune (generozitate, serviabilitate, tact si entuziasm), este capabila si de cele mai urate fapte (impulsivitate, excese, rautate). De fapt, in momentul in care Magdalena isi pune ceva in cap, isi doreste ceva cu orice pret, face in asa fel incat sa obtina acel lucru, fie prin osbtinare, fie prin puterea de seductie. Magdalena este o femeie independenta careia nu ii plac constrangerile. Ii place aventura si sa descopere lucruri noi.

 

Magdalena are tendinta sa petreaca ore in sir in baie, sa se machieze si sa se aranjeze si sa neglijeze treburile gospodaresti in totalitate. Copil, Magdalena este activa, energica, un argint viu, demonstrativa, afectuoasa si atasata de familia sa. Parintii vor avea o influenta considerabila asupra personalitatii sale care poate fi responsabila, autonoma si intreprinzatoare atunci candi si doreste acest lucru.

 

Magdalenei ii place sa dea ordine, sa conduca, este materialista. Banii sunt indispensabili bunastarii sale materiale. Poseda, printre altele, simtul afacerilor. In dragoste, Magdalena cauta perfectiunea si este adesea nemultumita deoarece nu reuseste sa o gaseasca. Barbatul ideal este bogat, viril, inteligent insa aspectul fizic lasa adesea de dorit. Sau este frumos, tandru, cultivat insa nu suficient de bogat. Magdalena este o femeie senzuala care are nevoie de libertate insa asta nu inseamna ca ea insasi nu va fi posesiva si geloasa.

 

Cautarea unei profesii se viitor va fi in stransa legatura cu reusita financiara. Va opta adesea pentru o profesie lucrativa. Profesii din domeniul bancar, al gestiunii, economiei, finantelor, acestea sunt profesiile pentru care ar putea opta.

Lasă un răspuns