Etimologie- printesa marii (bretona)

Sarbatoare- 15 august

Maina este o fire sociabila si calduroasa, chiar daca uneori pare mai misterioasa si mai rezervata. Este foarte fermecatoare si stie cum sa intoarca totul in favoarea sa. Stie mereu cum sa ii asculte pe cei din jur si poate sa dea cele mai bune sfaturi.

Dar Mainei ii vine greu sa isi exprime sentimentele din cauza naturii sale mai nelinistite si prudente. O partizana a pacii si armoniei, Maina se va dezvolta pe deplin intr-un mediu calm si ordonat. In plus, aceasta femeie extrem de ordonata, detesta mediocritatea.

In acelasi timp, Maina este extrem de altruista si adora sa se ocupe de oprimati si de cei napastuiti de soarta. Se distinge si prin natura sa primitoare si calduroasa.

Este foarte interesata de tot ce tine de domeniul fanteziei si este atrasa de calatorii si de aventuri. Apreciaza si neprevazutul si tot ce tine de domeniul minunatului. Aceasta fire foarte pasionala tinde sa se refugieze in visurile sale pentru a fugi de realitatea, putin prea excitanta.

De o sensibilitatea fulguranta, Maina este o persoana care devine foarte repede si foarte usor vexata.

Pe plan afectiv, este posesiva si geloasa din cauza faptului ca ii place foarte mult sa comande si sa fie autoritara. Foarte feminina si foarte fermecatoare, Maina stie cum sa intoarca privirile barbatilor.

In ciuda nevoii sale de a controla totul, poate sa ii atraga foarte usor pe cei de sex opus datorita elegantei sale naturale. Atunci cand va fi in cuplu, se va arata atenta si iubtoare.  Va da dovada de devotament fata de partenerul sau, fiind foarte atasata de valorile familiale di devenind o sotie si o mama exemplara.

Este foarte responsabila si ve reusi mereu in tot ceea ce isi propune. Natura sa diplomata si capacitatea sa de a se adapta fac din ea un adevarat leader. Este perseverenta, este incapatanata, nu se lasa niciodata si nu accepta esecurile. In plus, este o excelenta coordonatoare care stie cum sa isi conduca echipa. Atat in viata personala, cat si in cea profesionala, Maina este foarte serioasa si implicata.

 

 

Lasă un răspuns