Etimologie- vine de la numele Maria, mama sau iubita si de la Tereza, cea care ridica (ebraica)

Sarbatoare- 15 august

Maite este o persoana foarte sigura pe ea, foarte puternica si autoritara. Uneori pare cam aroganta, fiind totusi, o persoana mai umila si generoasa. Este extrem de simpatica, cultivata si foarte sociabila.

Atunci cand ii vei cere ajutorul, nu va sta deloc pe ganduri. In acelasi timp, Maite este plina de viata, este mereu in alerta si foarte comunicativa. Este fermecatoare si eleganta, vrand mereu sa fie pe placul celor din jur.

Maite pare extrovertita si are nevoie de cei din jur pentru a simti ca exista. Este dotata cu o facultate minunata de elocutiune si de exprimare, adorand sa vorbeasca si sa impartaseasca cu cei din jur ideile sale.

Maite este foarte spirituala si adora sa isi amuze anturajul. Este in acelasi timp, o excelenta comediana, putandu-se adapta foarte usor si mima defectele celor din jur. Are un simt critic foarte patrunzaor si un simt al observatiei foarte dezvoltat.

Maite este foarte curioasa si interesata de tot ceea ce o inconjoara. Este rapida si malitioasa si stie foarte bine cum sa iasa din anumite situatii care o pun in incurcatura. Poate sa fie uneori destul de instabila, fiind interesata doar de aventuri sau de calatorii.

In acelasi timp, este destul de vanitoasa uneori si nu va ezita atunci cand trebuie sa se complimenteze pe sine insasi. Nu va deveni deloc melancolica, adorand jocurile si distractia.

Maite este rafinata si sensibila la armonia artei, si va face foarte multe eforturi pentru a fi pe placul celor din jur.

Viata sentimentala este primordiala pentru ea, deoarece ea nu traieste decat prin ceilalti. Numrul 6 karmic fac insa ca alegerile sale din domeniul sentimental sa fie cam dificile. Este exigenta si perfectionista deci partenerul va trebui sa fie perfect si sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

Sfera familiala va avea deci un cuvant de spus si in alegerile sale perofesionale. Va alege astfel sa aiba grija de altii, profesii in care se poate epxrima in scris sau oral sau in legatura cu creativitatea.

Lasă un răspuns