Etimologie- Dumnezeu cu noi (ebraica)

Sarbatoare- 25 decembrie

Manuela este o persoana care se impune foarte usor in societate, datorita sigurantei sale. Dar in ciuda naturii sale autoritare, are un caracter de exceptie si nu da dvada niciodata de capricii sau de rautati gratuite.

Anturajul sau apreciaza la ea mai ales buna dispozitie de care da dovada mereu si optimismul debordant.

Am putea spune ca Manuela are o personalitate extrem de puternica, de interesanta, deloc obisnuita, unde se amesteca forta, cu farmecul, cu cochetaria, cu mandria si firea rezervata.

Manuela va ajunge incet dar sigur in varf, asteptand cu rabdare roadele eforturilor pe care le depune. Creativitatea, stapanirea de sine, ambitia si rabdarea sunt atuurile sale cele mai importante.

Vointa este una foarte ferma, fiind capabila sa mobilizeze intreaga sa energie atunci cand intreprinde ceva. Va reusi mereu, deoarece timpul este rabdator si lucreaza mereu in favoarea sa. Este rabdatoare si autoritara si nu suporta deloc greselile sau impudentele.

Manuela este deci o persoana foarte tenace care nu se inspaimanta de obstacolele din calea sa. Va face orice pentru bunstarea celor din jur, buna sa dispozitie depinzand de cea a celor din anturajul sau. Apropiatii sai stiu ca se pot baza oricand pe ea.

Unele persoane o vad cam rece si calculata. Dar nu e deloc asa. Dupa ce a lasat grada jos, este foarte simpatica si joviala.

Manuela adora sa fie mereu pe primul loc, sa fie admirata, apreciata, invidiata chiar. Adora si luxul, idealurile sale fiind inalte.

Din punct de vedere sentimental, Manuela are o multime de calitati. Este cinstita, dreapta, este fidela si sincera. Dar are uneori tendinta de a fi cam selectiva si autoritara. Partenerul sau va trebui sa aiba o personalitate puternica, sa fie stralucitor, un barbat de succes si sa aiba mereu timp pentru ea si familie. In orice caz, este capabila de cele mai profunde sentimente. Pentru ea casatoria este un angajament pe termen lung, o decizie care trebuie sa fie bine cantarita.

Manuela este o fire polivalenta care se poate indrepta inspre o multime de meserii. Este atrasa de meseriile unde isi poate exersa creativitatea sau in cele in care poate comunica sau se poate exprima in voie.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns