Etimologie: consacrat zeului Marte

Sarbatoare: 22 iulie (calendar ortodox) si 31 ianuarie (calendar catolic)

 

 

Atractiva si sofisticata, Marcela este extrem de preocupata de aspectul sau fizic, este carismatica si fermecatoare. Are incredere in propriile sale forte, este nerabdatoare, intuitiva, creativa si practica. Supla, indemanatica, comunicativa si vorbareata, Marcela este adaptabila si extrem de sociabila. Este o fire curioasa careia nu ii este teama sa riste. Emotiva si sensibila, exista situatii in care Marcela este deosebit de nervoasa si se simte abatuta cand viata ii joaca feste. Din fericire pentru ea, Marcela s-a nascut sub o stea norocoasa, influentata de planeta Jupiter sau de semnul astrologic Gemeni.

 

Copil, Marcela este inteligenta si smechera. Ii place sa atraga atentia asupra sa si dispune de o multime de facilitati, verbale in special. Parintii ar trebui sa o incurajeze sa invete limbi straine sau sa o inscrie la un curs de dans sau de teatru. Are o multime de prieteni insa ii schimba des deoarece este versatila si curtata. Anturajul o admira.

 

Marcelei ii place sa se distreze, sa seduca, sa se joace, sa comunice, sa se exprime si sa profite de viata. Cauta absolutul in toate si exista situatii in care se simte marginala. Din punct de vedere sentimental, Marcela este inconjurata de barbati insa se arata mult prea geloasa si posesiva. Cochetaria sa costa destul de mult insa Marcelei nu ii pasa cat de multi bani trebuie sa cheltuie pentru a arata bine. Lucru pe care nu il putem afirma despre partenerul sau de viata. Are tendinta sa se ataseze rapid de un barbat si este extrem de dezamagita cand relatia nu merge.

 

Marcelei i-ar placea sa fie casnica, sa fie intretinuta de un barbat. Insa isi va fa rapid seama ca trebuie sa faca ceva sa se simta utila. De aceea, s-ar putea consacra unei activitati comerciale, artistice sau in legatura cu turismul.

Lasă un răspuns