Etimologie- consacrat zeului Marte (greaca)

Sarbatoare- 25 aprilie, 27 septembrie, 29 martie, 16 iunie (calendar ortodox); 25 aprilie (calendar catolic).

Marcu este un barbat cu o personalitate foarte puternica, dand dovada de sange rece in orice situatie din viata sa. Este foarte determinat, stapan pe sine si sigur. Deci nimeni si nimic nu ar putea sa ii schimbe convingerile sau sa il faca sa isi piarda din vedere obiectivele.

Marcu nu apreciaza deloc lucrurile usoare si prefera sa dea mereu tot ce e mai bun din el pentru a reusi si pentru a-si duce la bun sfarsit obictivele. Marcu este un barbat gata sa se arunce in  foc atunci cand trebuie si care adora provocarile. Este  foarte inteligent, exigent si tenace, experimenteaza si aprofundeaza mereu tot ceea ce invata, vrand mereu sa ajunga tot mai sus.

Este foarte organizat, stie ce are de facut si care ii sunt datoriile  si detesta tot ceea ce este superficial facut. Schimbarile au insa tendinta de a-l enerva si agasa. Nu iubeste nici neprevazutul, nici sa isi piarda timpul.

Marcu este un barbat simpatic si foarte comunicativ care are un farmec irezistibil si un magnetism fara pereche. Este foarte sociabil, extrovertit, zambitor, optimist si distractiv.

Marcu este o fire perfectionista si umila, care vrea mereu sa devina mai bun si mai bun. Atunci cand va reusi nu se va culca pe lauri. In plus, este foarte intelept si rezonabil, care ajunge uneori sa se indoiasca de capacitatile sale. Este deci o persoana foarte matura si cerebrala care are mereu doar sfaturi bune de dat.

Marcu este un barbat interesat si de latura financiara a lucrurilor. Va fi un excelent om de afaceri, incisiv si convingator, dand dovada de curaj si de oportunism atunci cand estr cazul.

Marcu este el sociabil si cea mai placuta companie, dar adora in acelasi timp linistea, calmul, siguranta si stabilitatea. Si chiar daca ajunge sa aiba lucruri luxoase, prefera naturalul, simplul, sobrul si autenticul.

Viata sentimentala este foarte importanta pentru el. Isi va alege o partenera de care sa fie mandru si cu care sa se afiseze peste tot, dar si una serioasa si responsabila.

Lasă un răspuns