Etimologie- perla (latina)

Sarbatoare- 16 noiembrie

Margot este foarte independenta si in tot ceea ce face da dovada de tarie de caracter. Este o fire mai solitara si incearca mereu sa se protejeze de problemele vietii. Este secretoasa si uneori cam neincrezatoare. Dar este foarte deschisa cu cei apropiati atunci cand acestia reusesc sa ii castige increderea.

Margot are o personalitate destul de greu de ghicit sau de inteles. Ii va uimi pe cei din jur mai ales cu spontaneitatea sa. Este imprevizibila, starea sa de dispozitie se schimba foarte usor si foarte repede, tinand foarte mult la intimitatea sa.

Adora sa stea sa mediteze si sa studieze universul. Are o natura foarte prudenta, parand foarte timida si neincrezatoare, descurajand mereu pretendentii. Margot este de parere ca increderea o merita doar cei care dau dovada de asta. Deci Margot are propriile sale criterii atunci cand vine vorba despre a da credit cuiva.

Dar Margot este serviabila si amabila, atenta, fiind cea pe care o cauta lumea atunci cand au probleme si are nevoie de sfaturi. Margot are un caracter foarte puternic si isi impune cu usurinta exigenta si determinarea.

Pretendentii lui Margot sunt foarte multi, gata sa faca orice pentru ea si ea va profita din plin de asta. Dar cand este indragostita, este destul de posesiva. Pentru a fi insa cea mai fericita, Margot va trebui sa isi revizuiasca comportamentul si sa isi revada prioritatile. Are nevoie sa fie iubita si sa fie inconjurata doar de cei care o iubesc. In caz contrar se va simti destabilizata si va incepe sa ii judece pe cei din jur.

In domeniul profesional, Margot este o perfectionista care nu lasa sa ii scape niciun detaliu. Adora ca toate lucrurile sa fie bine facute si nu se va lasa pana nu duce toate planurile la bun sfarsit. Inteligenta si perspicacitatea sa o ajuta foarte mult in dezvoltarea sa profesionala. Este riguroasa, este cel mai bun lider si se descurca de minune in orice tip de proiect.

Meseriile ce i se potrivesc cel mai bine sunt cele in care va trebui sa asculte si sa dea sfaturi. Dar se va dezvolta si in alte sfere legate de arta, artizanat, ecologie, creatie sau multe altele.

Lasă un răspuns