Etimologie-

Sarbatoare-

Destul de timida si de rezervata, Margrete nu prea are incredere in ea si in propriiles sale forte. Este destul de introvertita, hipersensibila si emotiva, simtind nevoia sa se afle mereu in siguranta si sa fie linistita. Deci sfera afectiva este primordiala pentru dezvoltarea sa afectiva.

Cel mai adesea se afla in defensiva si este foarte prudenta si neincrezatoare, acest lucru datorandu-se fragilitatii sale emotionale. Capacitatea sa imensa de imaginatie si de intuitie, o ajuta sa vada viata sub un alt unghi, mult mai nelinistitor.

Va avea deci tendinta sa se inchida in sine si sa reflecte foarte bine inainte de actiona. Dar va avansa in viata, incet dar sigur si va reflecta de o mie de ori inainte sa actioneze. Va avansa astfel in viata la fel de lent. Dar reusita sa este sigura in tot ceea ce face.

Margrete nu vrea sa atraga atentia asupra propriei persoane si nu se simte deloc in largul sau atunci cand trebuie sa vorbeasca in fata mai ultor persoane. Este nervoasa, are tendinta de a-si interioriza propriile emotii si sentimente. Chiar daca acest lucru nu este mereu in regula.

La locul de munca, este destul de schimbatoare. Isi exprima propriile opinii sau ganduri, este perseverenta, ingrijorata sa faca totul bine si aranjand totul in cele mai mici detalii. Dar alterori este destul de superficiala, lenesa si amana lucrurile de pe o zi pe alta.

Probabil din cauza faptului ca nu este motivata din punct de vedere afectiv, poate exprima un fel de opozitie pasiva.

In ciuda acestor lucru, isi doreste sa aiba multi prieteni, relatii sau asociatii deoarece stie ca afectiunea este oxigenul sau. Este stimulata si incurajata de cei care o iubesc. Nu apreciaza deloc solitudinea si este cea mai buna prietena. Discreta si secreta, Janna este foarte atenta si tine cont mereu de sfaturile celor din jur.

In viata sentimentala de asemenea, Margrete va fi foarte ascultatoare. Este cea mai concilianta si mai agreabila companie. Face abstractie chiar de propriile placeri pentru cei din jur.

Cel mai adesea, caminul, maternitatea sau cuplul trec inaintea activitatii profesionale.

Lasă un răspuns