Etimologie: picatura, mare

Sarbatoare: 15 august / 28 septembrie

Maria este o femeie cu o personalitate aparte. Este o fire rezervata careia ii place sa cultive misterul. Aceasta femeie enigmatica este afectuoasa chiar daca cateodata nu gaseste cuvintele potrivite pentru a se exprima. Cu toate acestea, emotiile, sentimentele si comunicarea sunt importante pentru ea. Maria este cand cerebrala, introspectiva si intelectuala, cand activa si energica. Sociabila, Maria este extrem de curioasa, nu este intotdeauna rabdatoare, se lasa condusa de impulsivitate.

 

In cazul unui soc afectiv, Maria are tendinta sa se inchida in sine. Copil, Maria este o fetita simpatica si afectuoasa, impulsiva cateodata, cand ceva nu este pe placul sau. Daca in familia sa nu domneste armonia, Maria va fi extrem de afectata. In acest caz, se va refugia in vise sau in studiu, va incerca sa se izoleze de lume si sa isi reprime sensibilitatea, va fi extrem de marcata. Cu alte cuvinte, mediul familial este esential pentru dezvoltarea sa armonioasa si pentru echilibrul sau psihic. Parintii trebuie sa ii supravegheze indeaproape alegerile.

 

Maria cauta inainte de toate contactul cu oamenii, dovedindu-se a fi serviabila si prietenoasa. Ii place sa iasa impreuna cu prietenele sale, este o excelenta confidenta, disponibila mereu si o buna sfatuitoare. Viata sentimentala este capitala pentru Maria, depunand o multime de eforturi in acest sens. Este o femeie pasionala, capabila de tandrete, de tact dar si de pasiune. De altfel, maternitatea este un lucru deosebit de important pentru ea.

 

Realizarea pe plan personal este pe primul loc pentru Maria. Odata realizata din punct de vedere personal, Maria va cauta sa faca cariera in domeniul vanzarilor, turismului si calatoriilor. De asemenea, ar putea fi interesata de o profesie legata de copii sau de oferirea sfaturilor – psiholog, pedagog, mediator – de o profesie din domeniul publicitatii, marketingului, stiintelor exacte sau din domeniul tehnic.

3 COMENTARII

  1. Mult adevar! Ma cheama si Alexandra dar si Maria, si ma incadrez in ambele scrise mai sus! Felicitari!

LĂSAȚI UN MESAJ