Etimologie: picatura, mare

Sarbatoare: 1 aprilie

 

Marilena are o personalitate puternica dar feminina, este o persoana onesta si directa, un amestec de raceala, rezerva si control dar si impulsivitate, de autoritate si agresivitate uneori. Aceasta dualitate va provoca, de-a lungul vietii o multime de contradictii in sanul personalitatii sale. Chiar daca este o persoana mandra, exista cazuri in care Marilena se indoieste de propriile sale capacitati. Acest comportament derutant precum si capacitatea de a trece rapid de la o stare la alta se va simti in toate domeniile vietii. De exemplu, Marilena este capabila sa traiasca in alternanta o perioada de meticulozitate extrema si o perioada in care va fi complet delasatoare.

 

Pe de alta parte, Marilena este o femeie puternica, curajoasa si determinata. Cand si pune ceva in cap, nimeni nu poate sa o faca sa se razgandeasca. Pentru Marilena, nimic nu este imposibil. Marilena simte nevoia sa fie mereu in miscare, este adepta exercitiilor fizice.

 

Copil, Marilenei nu ii place sa primeasca ordine. Se dovedeste a fi geloasa daca are un frate sau sora. In copilarie, Marilena este destul de inhibata si complexata. Parintii trebuie sa o faca sa fie constienta de valoarea sa si sa o invete sa aiba incredere in fortele proprii.

 

Marilena iubeste puterea si este facuta pentru a lupta in viata. Lucrurile materiale sunt importante pentru ea. Din punct de vedere sentimental, Marilena este destul de dificila deoarece este intoleranta si posesiva. Ii place sa detina fraiele in cadrul relatiei. Insa partenerul de viata trebuie sa aiba incredere deplina in ea deoarece este o persoana puternica si fiabila.

 

Marilena nu este casnica perfecta insa se straduieste sa se ocupe cat mai bine de casa si de familie. Daca nu alege sa fie casnica, Marilena  se va orienta spre o profesie in raport puterea sau riscul (politie, sport, armata), cu afacerile (contabilitate, economie, finante, banci, gestiune) sau cu imobiliarele.

1 COMENTARIU

  1. Corect! Am facut finante/banci, iar acum imobiliare :)!!!

Lasă un răspuns