Etimologie- perla (suedeza)

Sarbatoare-

Marit este cea mai spontana, cea mai dinamica si cea mai impulsiva persoana. Este o fire foarte exploziva, care nu apreciaza deloc constrangerile si pentru care cuvantul libertate nu este un cuvant spus degeaba. Marit este adaptabila, rapida ca fulgerul, curioasa, detestand rutina sau monotonia, traind cu indemanare si lejeritate, nefiind deloc constienta de pericolele din jur.

In ciuda puterii sale de seductie, Marit nu este deloc feminina in sufletul sau. Este energica, directiva, destul de egocentrica si grabita in orice face. Vrea mereu sa aiba locul intai in toate domeniile vietii iar dinamismul si profitarea de oportunitati sunt cele mai bune atuuri ale sale.

Dar Marit, este in acelasi timp nerabdatoare, instabola, agresiva, uneori lipsindu-i simtul nuantelor. Astfel ca, refuza autoritatea stabilita de cei din jur si ajunge sa fie uneori extremista. Existenta sa nu este deloc lineara, marcata de suisuri si de coborasuri, de incidente sau de schimbari. Adora sa traiesca cu viteza, atentie la ea deci cand este pe strada! Iar in ciuda greutatilor, sansa ii surade mereu.

Marit adora miscarea, calatoriile, aventura sau aventurile, cuceririle si sa infrunte riscurile. Se va bucura de mari realizari profesionale.

Marit este provocatoare si libertina deci isi va descuraja repede pretendentii. Viata sa amoroasa este pasionala, furtunoasa iar dragostea la prima vedere se intampla pentru ea extrem de brusc. Adora sa seduca, sa cucereasca, sa tatoneze, pur si simplu pentru a simti ca traieste si pentru a fi recunoscuta drept o femeie stralucitoare si atragatoare.

Foarte independenta in strafundurile sale, Marit este o fire care se va descurca cel mai bine in cadrul unor meserii unde nu va trebui sa se supuna ordinelor superiorolor. Sau in cele in care se poate bucura de o anumita autonomie. Va trebui sa lupte mereu contra monotoniei deoarece adora tot ce tine de autonomie. Se va orienta astfel inspre profesiile liberale, inspre activitatile legate de calatorie, vanzare, publicitate, sau comert. Dar si inspre cele legate de activitatile fizice sau sport. Daca este functionara, isi va schimba destul de des postul si va prefera sectorul turismului sau al transportului.

Lasă un răspuns