Etimologie- dedicat lui Marte (latina)

Sarbatoare- 11 noiembrie

In comunitate, Martin va sti mereu cum sa se faca remarcat. Carisma si elocventa sa nu are cum sa ii lase pe cei din jur indiferenti. Cei din jur ii apreciaza mai ales eleganta si sobrietatea, dar si spiritul sau liber.

Martin este foarte sociabil si asta in ciuda naturii sale pudice. Se va dezvolta armonios si isi va imbogati cunostintele in contact cu cei din jur, dar cultivandu-si independenta in acelasi timp.

Martin este solidar si sensibil si are un suflet de veritabil filantrop. Martin stie cum sa ii asculte pe cei din jur, fiind foarte intelegator si empatic. Sare mereu in ajutorul celor care au nevoie si le va oferi mereu un umar pe care sa planga.

Martin este foarte harnic, perfectionist si isi depaseste mereu limitele pentru a-si atinge obiectivele. Martin este si un diplomat, vrand mereu sa stie mai mult, fiind foarte curios si avand o sete permanenta de cunoastere.

Martin este un barbat seducator care adora sa socializeze cu cei din jur. Este deschis, comunicativ si foarte inteligent. Cea mai mare dorinta a lui Martin este insa sa i se recunoasca valoarea de catre familie si cei din jur.

De asemenea, Martin se adapteaza foarte usor oricarei situatii, este indemanatic si are un simt practic foarte bine dezvoltat. Are si o memorie foarte buna deci nu poate fi vorba despre probleme intelectuale in ceea ce –l priveste.

Martin va excela in domeniul limbilor straine si in exprimarea orala sau scrisa. Stie cum sa se foloseasca de puterea sa de convingere pentru a ajunge unde vrea.

Martin are vise mari pe care vrea sa le realizee cat mai repede. Vrea sa fie admirat, sa ajunga undeva sus, sa conduca… deci are o ambitie profesionala fara pereche si isi va canaliza intreaga energie si vointa pentru a reusi in domeniul pe care l- a ales. Este exigent si perfectionist si uneori foarte autoritar.

Se va descurca  cel mai bine in domeniile in care se pune mare accent pe independenta, cele in care se poate exprima precum avocatura sau legate de educatie.

Lasă un răspuns