Etimologie- darul lui Dumnezeu (ebraica)

Sarbatoare- 21 septembrie

Mathis este o persoana foarte originala si foarte spirituala. In ciuda naturii sale bune, este mereu sigur pe el si perseverent. Spiritual si dand mereu cele mai bune sfaturi, Mathis are o mare capacitate de ascultare. Din acest motiv, foarte multa lume se indrepta mereu inspre el.

Adora sa stea mereu unde este calm sau liniste, pentru a medita, a citi si a invata lucruri noi. Riguros si rabdator, Mathis nu vrea sa bruscheze lucrurile si prefera sa cantareasca bine lucrurile inainte de a lua o decizie.

Ordonat si armonios, Mathis face mereu asa incat ca toate sa fie mereu la locul lor. De asemnea, acorda o mare importanta vietii spirituale. Adora sa fie inconjurat de persoanele sincere si fiabile.

Modest, nu ii place deloc sa se laude cu realizarile sale. Mondenitatile nu il intereseaza. De altfel, nu ii place sa discute cu persoanele care sunt superficiale.

Mathis este o persoana foarte perseverenta. Invata din esecurile sale si incearca sa fie mereu si mereu mai bun. Foarte atent la problemele celor din jurul sau, are rolul de consilier. Dar, are nevoie de foarte mult timp inainte de a se deschide in fata unei persoane. In ceea ce il priveste, increderea se castiga. Iar tradarea este un act pe care il pedepseste foarte sever. Iar calmul il ajuta sa isi puna toate ideile in ordine.

Mathis este foarte insetat de cunoastere. Pentru asta, profita de fiecare ocazie care se prezinta in fata sa pentru a se cultiva. Este foarte rabdator si nu vrea sa fie bruscat. Prefera sa avanseze in ritmul sau. Metodic, nu actioneaza niciodata fara sa stabileasca un plan in prealabil.

In iubire, Mathis este exclusiv si da intreaga sa afectiune persoanelor pe care ii iubeste. Este fidel, este loial si are capacitatea de a furniza familiei sale o anumita stabilitate. Este foarte atasat de familia sa si simte mereu nevoia sa ii protejeze. Va da tot ce e mai bun ca cei dragi din jurul sau sa fie cat mai fericiti.

Adora sa lucreze in aer liber deci va prefera meserii precum horticultor sau peisagist. Dar latura sa rationala il poate indrepta si inspre domeniul finantelor si al gestiunii.

 

 

Lasă un răspuns