Etimologie- nobil, cinstit (germana)

Sarbatoare- 16 decembrie

Alicia este o persoana care adora la nebunie viata. Sa profite din plin de fiecare clipa, iata care este deviza sa. Este o persoana foarte decisa, plina de vitalitate, originala care are o pofta nebuna de viata. Este curajoasa si intreprinzatoare. Ii place sa isi asume mereu riscuri si are veleitati de lider.

Alicia este transparenta, nu este deoloc ipocrita. Nu ezita nicio secudna atunci cand vine vorba despre a spune mereu ceea ce crede, chiar daca va risca sa raneasca unele persoane. Dar chiar daca este foarte directa si sincera, asta nu inseamna ca nu poate sa fie si devotata si placuta.

Alicia este foarte dinamica, chiar daca uneori poate parea mai mobilizata decat cei din jur in anumite situatii. Nu se teme deloc de competitie si stie perfect cum sa fie foarte eficienta sau practica.

Alicia adora sa se simta indispensabila si iubita, pentru asta fiind capabila sa fie extrem de devotata celor din jur. Este o prietena remarcabila, care stie cum sa ii ajute pe cei din jur si cum sa dea cele mai bune sfaturi. In plus, este foarte protectoare cu cei din jur, mai ceva ca o leoaica pazindu-si puiutii. Este foarte feminina si da dovada de un instinct matern de exceptie.

Chiar daca nerabdarea este unul din defectele sale, Alicia stie si cum sa se faca placuta pentru cei din jur. Dar atunci cand vine vorba despre partenerul sau, nu va mai fi atat de toleranta, ci va fi foarte exigenta. Nu ii va ierta deloc niciun moment de slabiciune.

In viata sentimentala este deci autoritara si va cere partenerului sau ceea ce asteapta de la ea insasi. Daca o va dezamagi, il va parasi brusc si cu brutalitate, fara sa priveasca in urma.

Alicia va fi atrasa de domeniile in care poate sa ii ajute pe cei din jur cu sfaturile sale,de cel al finantelor, al economiei sau al gestiunii. Dar si de cele in stransa legatura cu rafinamentul, cu luxul, precizia si meticulozitatea.

Este foarte tenace atunci cand vine vorba despre afaceri si va depune orice efort la locul de munca pentru a asigura bunastarea si confortul sau si al familiei sale.

Lasă un răspuns