Etimologie- cel mai mare (latina)

Sarbatoare-  14 aprilie

Max este o persoana extrem de perfectionista. Este ordonat si ii place atunci cand lucrurile sunt bine facute. Din acest motiv, de fiecare data cand vrea sa faca ceva, nu ezita si pune mereu la cale o strategie. Nu neglijeaza niciodata misiunile ce ii sunt incredintate si nu scapa nicio ocazie pentru a-si dovedi de fiecare data competentele.

Max isi doreste doar meserii care implica o mare responsabilitate si este mereu foarte rabdator pana ajunge sa isi atinga obiectivele. Este foarte harnic, obstinat si determinat si considera ca fiecare oportunitate ce se iveste este ocazia ideala de a se perfectiona si de a se autocritica.

Max are o natura foarte complexa si nu ezita deloc atunci cand vine vorba despre a fi foarte sigur pe el in orice circumstante din viata sa. Este mandru, este egocentric, dar este foarte sensibil si dependent atunci cand vine vorba despre latura afectiva.

Max uraste intrebarile fara raspuns si cauta mereu solutii la toate problemele din jur. Aceastra trasatura de caracter face din el un barbat foarte cultivat, meticulos, care fuge mereu de rutina. Se descurca foarte bine in domeniul afacerilor dar poate sa devina si un artist foarte mare, datorita sensibilitatii si fragilitatii sale.

Max va seduce femeile datorita inteligentei si culturii sale. Dar si dinamismului de care da dovada, contrar imagiini fragile si sensibile. Dar partenera sa va trebui sa stie cum sa il suprinda mereu pentru a reusi sa intretina flacara. Atunci cand este indragostit, Max este foarte atent, afectuos.

Sci chiar daca adora sa fie inconjurat de cei din jur, Max va vrea sa fie uneori izolat pentru a medita sau pentru a-si reveni.

Max va fi atras inainte de toate de profesiile liberale in care va fi propriul sau sef si unde ierarhia nu ii va pune niciun fel de problema. Atfel ca se va descurca cel mai bine in domeniile artistice, in care creativitatea este foarte importanta. Dar si in cele care sunt in raport cu produsele de lux, cu estetica, cu bijuteriile sau cu arta.

Max este un om drept, idealist si cinstit si chiar daca uneori este putin cam autoritar sau direct, este apreciat de catre cei din jur.

Lasă un răspuns