Etimologie – primavara

Sarbatoare –

Seducatoare, Mayra poseda un farmec de necontestat si cauta mereu sa se exprime si sa comunice. Supla, mobila, neindemanatica uneori, adaptabila, nu ii place ca viata ei sa cada in rutina, are mereu nevoie de ceva nou si interesant in viata sa nu se plictiseasca. Nerabdatoare, i se intampla adesea sa renunte la ceva chiar daca mai avea foarte putin pana sa obtina acel ceva. Ii plac lucrurile inaccesibile, dar doar din pura placere si cochetarie. Dar, odata obiectivul atins, acel ceva isi pierde aproape imediat interesul. Iata de ce Mayra apreciaza in special descoperirile si calatoriile in locuri mai necunoscute. Sistemul nervos este punctul sau slab. Trece foarte usor de la ras la lacrimi si invers. Este un amestc de timiditate si fragilitate dar nu vrea ca cineva sa isi dea seama de acest lucru, vrea sa para puternica si stapana pe situatie in toate cazurile.

Are aspiratii inalte si daca este ambitioasa le va realiza pe toate, nu are nevoie de ajutor. Are un viitor stralucit in fata si stie acest lucru. Copil, Mayra este fragila si fricoasa. Mediul familial are o influenta puternica asupra sa. Indisciplinata, nu ii place munca si constrangerile, va depune eforturi doar atunci cand are de castigat din acel lucru. Parintii, cu un astfel de copil, trebuie sa favorizeze arta, creativitatea si invatarea limbilor straine.

Mayra apreciaza viata in doi, are nevoie de ea pentru a se simti implinita si realizata. Din punct de vedere sentimental este pasionala si romantica. Are nevoie de siguranta si, fara iubire, se simte pierduta, fara motivatie. Daca nu este iubita Mayra risca sa cada prada depresiei. Este deopotriva visatoare, libertina, impudica, deschisa, dupa care brusc inchisa. Vesela dupa care brusc trista, pasionala mai apoi glaciala. Ce barbat va reusi sa o inteleaga pe deplin?

Daca Mayra alege sa nu investeasca in relatia de cuplu va fi tentata sa aleaga una din directiile urmatoare – o profesie artistica, o profesie care sa favorizeze expresia orala sau scrisa sau o profesie in stransa legatura cu calatoriile. Deoarece este o buna ascultatoare ar putea alege o profesie din aceasta sfera.

Lasă un răspuns