Sarbatoare- 16 noiembrie

Etimologie- puritate (Latina), perla (greaca)

Megan este foarte emotiva, foarte sensibila si cel mai adesea este foarte preocupata de tot ce tine de caminul sau ori de familie. Dar este in acelasi timp foarte activa, dinamica, independenta si foarte responsabila.

Dar Megan este in acelasi timp, o femeie foarte vesela care stie cum sa se bucure de viata din plin. Este puternica si inteligenta, stiind cum sa se foloseasca de capacitatile si de calitatile sale pentru a reusi.

Surasul sau enigmatic nu are cum sa nu seduca pe toata lumea. Dar aceasta persoana foarte puternica poate sa intampine dificultati atunci cand vine vorba despre un proiect drag inimii sale. Este la fel ca un pui de pasare care invata sa zboare. Stie foarte bine ca este capabila, dar are nevoie de cineva care sa o incurajeze sau sa o linisteasca.

Megan tine foarte mult sa « isi ia zborul » si sa isi asume anumite responsabilitati. Si se poate panica uneori la ideea ca nu s-ar putea ridica la inaltimea asteptarilor.

In domeniul profesional, Megan este creativa si nonconformista deci nu ai cum sa iti imaginezi ca va fi cea mai ordonata sau ca biroul sau va fi perfecta aranjat. Dar va reusi mereu sa duca la bun sfarsit sarcinile ce i se incredinteaza.

Care este deviza dupa care se ghideaza in viata? Scopul scuza mijloacele. Proiectele sale profesionale vor fi duse la bun sfarsit ca prin magie, chiar daca nu pare sa se concentreze prea mult asupra lor. Dar in realitate gandeste lucrurile, fara sa arate prea mult asta. Este foarte activa, trecand foarte repede de la un lucru la altul.

Se va descurca cel mai bine in domeniile in care trebuie sa aiba grija de cei din jur sau in cadrul unei profesii liberale.

In ceea ce priveste domeniul afectiv, Megan este capricioasa si incapatanata, spunand mereu ce are pe suflet. Asteapta de la partener sa o inteleaga si sa o ajute si nu suporta persoanele mai geloase si mai posesive. Dar ce o enerveaza cel mai mult la un barbat- sa ii puna piedici in calea ambitiilor sale.

Lasă un răspuns