Etimologie – neagra, cea cu piele neagra

Sarbatoare – 26 ianuarie/31 decembrie

 

Curioasa si simpatica, directa, Melania este o femeie fermecatoare, energica si comunicativa. Sub aparenta unei firi rezervate, Melania face tot ce ii sta in putere sa se faca placuta. Este o femeie care stie sa se adapteze oricarei situatii, rabdarea nu este un cuvant care o caracterizeaza. « Repede » este adjectivul care o caracterizeaza cel mai bine pe Melania. Tine la libertatea si independenta sa, nu ii place rutina, face mereu doar ce ii place si o intereseaza.

 

Melania este o fire pasionala. De aceea, are in permanenta nevoie sa se simta motivata, sa isi reinnoiasca fara incetare interesele. In strafundul inimii sale, Melania cauta ordinea si stabilitatea. Schimbarile si aventurile sunt pe placul sau, o stimuleaza enorm. Activa, Melania este adepta autodisciplinei. Insa nu este deloc disciplinata cand vine vorba de a duce la bun sfarsit sarcinile impuse de altii. Ba chiar se va arata alergica la constrangerile de tot felul.

 

Melania este un copil cuminte si placut, neincrezator uneori. Inteligenta si spitrituala, se descurca foarte bine la scoala insa este extrem de timida si neincrezatoare in fortele proprii. Prin urmare, Melania trebuie incurajata mereu de parinti si profesori. Are nevoie de gradina sa secreta, de visele sale: are o imaginatie extrem de bogata. Latura sa creativa trebuie dezvoltata. Supletea sa si agilitatea se vor exprima perfect prin dans.

 

Melania este o sentimentala careia ii place sa comunice cu cei din jur. Este un bun sfatuitor. In sanul cuplului, Melania va depune eforturi pentru binele relatiei deoarece, chiar daca libertatea ii este draga, uniunea este primordiala in ochii sai. Intemeierea unei familii este esentiala pentru ea.

 

Din punct de vedere profesional va fi atrasa de domeniul invatamantului sau de profesiile creative, in perfecta legatura cu dexteritatea sa manuala, profesii in care isi poate exprima liber creativitatea.

3 COMENTARII

Lasă un răspuns