Etimologie- miere, albina (greaca)

Sarbatoare- 26 ianuarie, 12 februarie

Melina este o femeie plina de viata, splendida, mereu bine dispusa si optimista. Atrage mereu simpatia celor din jur datorita jovialitatii sale si a simtului umorului foarte bine dezvoltat.

Si chiar daca este considerata o femeie mai superficiala si mai lejera, Melina are cea mai puternica personalitate. Este foarte determinata si dotata cu o vointa de fier si nu isi menajeaza deloc eforturile atunci cand vine vorba despre obiectivele sale.

Melina este foarte muncitoare si pasionala. Nu face nimic pe jumatate si se dedica trup si suflet in tot ceea ce intreprinde. Curajul si perseverenta sa ii vor permite sa treaca cu bine de toate obstacolele. Nu este deloc usor influentabila si are idealuri de care este foarte atasata.

Independenta, Melina este foarte nonconformista in acelasi timp. Are un spirit foarte rebel si nu vrea sa respecte ordine, ci prefera sa isi urmeze propriile principii. Curioasa, Melina este interesata de tot ceea ce o inconjoara. Nu suporta deloc rutina si vrea sa traiasca mereu senzatii noi si experiente noi pentru a simti ca traieste din plin.

In iubire, capacitatea sa de seductie nu lasa pe nimeni indiferent. Este mereu vesela, este senzuala, eleganta si nu intampina deloc dificultati atunci cand trebuie sa atraga atentia celor din jur. Dar este destul de exigenta si cauta un barbat foarte dinamic, capabil sa se ridice la inaltimea asteptarilor sale.

Curajoasa, viguroasa si foarte pasionala, Melina dispune de toate armele necesare pentru a reusi in viata. Atasata de idealurile sale, nu se va lasa usor influentata insa de cuvintele frumoase dar nici nu va inceta sa viseze frumos. Dar va trebui sa dea un sens vietii sale pentru a simti ca traieste din plin. Aspiratiile sale sunt foarte inalte.

Emotivitate, sensibilitate, intuitie, receptivitate, farmec si senzualitate… Melina incarneaza eternul feminin in toata splendoarea sa.

Iubirea este cea mai importanta din viata sa, deci domeniul profesional este pe plan secund. Dar atunci cand isi va gasi adevarata vocatie, lucrurile se vor schimba. Domeniile care i se potrivesc cel mai bine sunt cele cu caracter umanitar sau social, cele artistice, in stransa legatura cu estetica sau contactul cu publicul.

Lasă un răspuns